Јас сум во подзнак Близнаци и да знаете подоцна во животот и те како има поголемо влијание истиот.Се чудев зашто станав некако помалку емотивна и некако не се притресувам на ништо скоро и за никој..Ама има влијание
Еј, и јас сум истото, ама наводно кај мене подзнакот има многу мало влијание. И шо значи комбинацијава? Претходно читав дека сме биле дволични и битни ни биле парите, па јас сум све само тоа не - баш кога ќе видам некој парајлија не паѓам у несвест, дечко може напротив да ме импресионира со нешто необично ама пари и материјални ствари не играат ама баш никаква улога. На пример ако дојде да ме качи на гидан на старомоден точак би била импресионирана Инаку мразам лаги, кога некој не е искрен и се претвара, заради тоа што јас не знам да се претварам ниту да лажам, мразам неправда, премногу сум друштвена и пријателите ми се буквално се во животот...друго ништо посебно не ми текнува
ај кој се разбира нека ми пише карактеристики за машко Овен. посебно во љубовта какви се ..би ви била благодарна фала