Јас сум Близнак. Најчесто викаат дека сме дволични ама јас мислам дека тоа не е така. Повеќе лични сме. Со оние што се однесуваат добро со нас сме добри, со тие што се однесуваат лошо лоши. Знаеме да бидеме многу чувствителни но и многу бесчувствителни. Знаеме да им се најдеме на луѓето во невоља, но знаеме и да не им се најдеме кога се во невоља ако не заслужиле. Понекогаш читам за Близнак како хороскопски знак и се пронаоѓам во скоро сите карактеристики на овој хороскопски знак.
jas skorpija podznak oven se najloso pisuva, a jas voopsto ne se pronaogam vo toa, doduse ako pocnam da citam vo sekoj znak po nesto ke si pronajdam iako realno ic ne ni veruvam vo horoskop ama ko sto me opsale vo horoskopot definitivno ne sum i nekogas mi smeta ko ke me prasaat sto si vo horoskop? stom ke kazam odma facata im se menuva ko da ke gi ubijam
Зошто фемина.мк хороскопот за секој месец е 85% cope-paste ,од предходните месеци и се далеку од точни ?
Мене секој месец ми пишува: Ќе ја запознаете сродната душа во странство или ќе започнете романса со странец . Било месец јули,било јануари