Многу им фали. Јас сум близнаци ама машките близнаци ми се ужас у секоја смисла на збор , треба ептен да им влијае подзнакот и месечината па да може да се живее со нив. Вака НОУ
Близнаци, подзнак стрелец, месечина лав Од искуство не се сложувам добро со ракови, преголеми емотивни манипулатори за мој вкус.. Но супер комуникација имам со девици и водолии
Стрелец , со подзнак и месечина во водолија . Воопшто не се сложувам со водолии . Она што ми пишуваше е генерално погодено барем за мене . Склона сум на експерименти , ме интересира астрологија , сакам се да знам , од секоја област по малку . Ама со водолии ич не се сложувам . Мајка ми е водолија , и верувајте ми , толку многу имаме различни ставови , тоа е просто неверојатно . И да , сакам да ја шокирам околината . Во врските не сум ексцентрична , не мешам вера и нација ( немам ништо против мешани бракови , ама не би можела да го поднесам притисокот на блиската околина , комшии не ме интересираат во ниеден случај ) . Ама затоа ги шокирам со други работи .