Сега само што пресметав што сум во подзнак-Овен Значи знак Бик и подзнак Овен два земјени знаци(кузнет дали е тоа на добро или на лошо )
Јас сум стрелец со подзнак риби. Комбинација оган-вода Не знам што значи тоа, ако некој повеќе се разбира нека ме просветли. Инаку, не се пронаоѓам целосно во стрелецот, не сум толку независна и слободна... Изгледа водата ме гасне.
Исто и мајка ми е оваа комбинација, знак-Стрелец, подзнак-Риби и навистина како многу повеќе влијание да имаат Рибите, одколку Стрелецот...
Стрелец, подзнак Вага Ама Стрелецот ми има големо влијание, такашто Вагата во мене не сум ја приметила патем, ми се ближи роденденот!!
Јарец сум а во подзнак Рак и многу повеке ми се изразени карактеристиките од Ракот одколку од Јарецот,а пак вујна ми е Рак со подзнак Јарец кај неа пак повеке се изразени карактеристиките од Јарецот одколку од Ракот страшно функционираме со неа во тандем
За сите лјубители на хороскопот, еве една страна www.bosnic.com на која има интересни статии, и добри профили на сите хороскопски знаци.
Јас читав на оваа страна за комбинацијата на мојот знак и подзнак, чудно е колку се пронајдов, целосно . http://www.astro-profil.com/2009/12/znakpodznak-profil-strelac/ Неодамна се заинтересирав, до пред две недели не ни знаев што сум во подзнак