Најразгалениот хороскопски знак-Близнаци Секаде кај и да прочитам го пишува ова за близнаците а напротив јас не сум разгалена....
Раковите се секогаш омилени во друштво, бидејќи Месечината е нивни владар. Таа популарност не мора нужно да биде поврзана со харизма. Личностите родени во овој знак се полни со разбирање за другите луѓе.
jас сум овен, се сакам да биде по мое, инает голем, тешко на тие до мене, никоj не успеал да излезе на краj со мене хихихихих
Хаха, затоа што сум ги попримила сите негативни карактеристики на овенот и сите негативни на водолијата, чудно ама така е. Шала на страна, понекогаш ми оди во прилог што сум овен во хороскоп.
Стрелец најубавиот знак само незнам што сум у подзнак ,ајј ако има некоја форумџика што знае како да дознаам што сум у подзнак би била многу благодарна ако ме упати/помогне како да дознаам Фала однапред , а и отпозади
Јас сум овен тврдоглава не попуштам никако се сакам да е по мое и не сакам да губам .А може некој да ми каже како да знам што сум во подзнак?
^ http://www.femina.mk/%D1%85%D0%BE%D1%80 ... 0%B0%D0%BA Еве ти калкулатор за подзнак. Инаку јас сум водолија во подзнак вага. Ептен ми се погодени карактеристиките лично за мојот карактер.