epa sega ke ti kazam jas so znam za vodiliite ama bez navredi... znaci vodoliite se mn dvolicni, presmetlivi, zenskite vodolii mn sakat pari i gledat nivniot partner da bidi daleku pobogat od niv. mn dobri prijateli mn, brzo gi gledaat lugeto kakvi se, na onie koi mu znacat ke mu pomozat kolku so mozat pojke, ama na tie so gi nejkat.. tesko niv
jas vo znak sum vodolija a podznak devica. neznam mnogu za horoskopot i nekoj ako znae nesto za ovaa kombinacija neka pise ili neka stave link za nekoja strana na koja mozam da procitam nesto za ovaa kombinacija. A kako se presmetuva toa vo mesecina i vo sonce aj neka pise <3
Водолија и знак и подзнак, ако знае некој да ми кажи нешто за таквите... epa sega ke ti kazam jas so znam za vodiliite ama bez navredi... znaci vodoliite se mn dvolicni, presmetlivi, zenskite vodolii mn sakat pari i gledat nivniot partner da bidi daleku pobogat od niv. mn dobri prijateli mn, brzo gi gledaat lugeto kakvi se, na onie koi mu znacat ke mu pomozat kolku so mozat pojke, ama na tie so gi nejkat.. tesko niv И јас сум дупла водолија, и не се сложувам со мислењето за тоа какви сме ние водолиите, јас мислам и сум читала сосема различно за нас во позитивна смисла и верувам дека е така, ама секој си има свое мислење. Поздравче
jas sum vodolija i nikogas ne gledam partenerot da bidi pobogat to e ti e greska dvolicna sum koga treba a presmetliva sekogas pamti pa vrati go ziveam zivotot i neznam da nekam samo mozi nekoja licnost da mi bidi odbivna i tolku dr za vodoollite to so go kazale deka se cudni go prifakam
Jас уште не сум сигурна што сум во хороскоп Бидејќи сум родена на 22.11 по некој хороскопи како на пример овој на фемина сум стрелец, а најчесто гледам дека стрелецот почнува од 23.11 па по тие сум скорпија. Ако некој се разбира повеќе може да ме информира да си знам со сигурност