Студирав менаџмент на информациски системи во Битола,ама искрено не би го препорачала мојот смер ептен е све измешано .
Јас се запишав на Дизајн и технологии на мебел и ентериер, смер проектирање и технологија на УКИМ.Сега чекам резултати се надевам ќе ме примаат пошто имаше доста мал број пријавени.
Се запишав на медицинскиот факултет во Штип, оптометрија и очна оптика... Задоволна сум со изборот бидејќи го сакам тоа и мислам дека фали таков кадар во државава...
Менаџмент на информациски системи во Битола.... онака ок е како за втор избор Прво на правен се запишав во Скопје, ама некако сфатив дека не сакам тоа, ќе ми требаа 7 години минимум студирање, магистрирање, па малтретирања со стажирање па дозвола за правосуден испит... и тако даље.
Економија, Финансиски менаџмент. Многу си го сакам смерот и материјата ама многу е тешко, како ќе се справам со таа глутница бесни кучиња незнам, ама јака сум ќе издржам
еве јас запишав геодезија, знам дека нема никој на форумов со мене (долго време се отепувам барајки некој)...и баш ми е жал
Јас не студирам,повеке би рекла собирам поени според системов скапан на ЕКТС,применет на неговото величество Јустинијан Први
моментално сум на паралелно студирање од оваа година се запишав и на правен факултет нешто што цел живот сакав да учам тоа или царина но на крај победи правото на економски сум по желба на моите родители кога на 18 неможев да се изборам за тоа што го сакав сега можам знам дека ќе ми биде тешко но господ нека ми е на помош :geek: