Па за разлика од некои одовде што јаделе песок мравки скраја да е јас тоа немам јадено ама имам пробано нешто друго како на пр:жива ограда,трева,снег,жив ориз и грав послее ааа тесто и јајца од кокошка мислам дека беа
Како мала многу ги имам јадено овие бонбони,како гумени..Да не знае некој каде и дали ги има негде сега? Сакам пак да ги пробам
Лижев лижалчиња и јадев гумени бомбони,и чоколатца од животниско царство А додека пак брат ми имаше навика,да ги ваѓат плочките од терасата,и да јадет песок
Лижавчиња,чоколатца од животинско царство,гумени бонбони иии такви некој работиии а знам дека другарка ми јадеше трева!!
Јас сум ги јадела пудрите на мајка ми, сум јадела гранки од дрвјата,така ке си ја скршам и ке ја цицам сум јадела пасти,особено една со вкус на цреши,мајка ми на мене и на сестра ми ни купуваше на 3-4 дена,а ние маф ја праевме,и песок сум јадела.Кога ќе се сетам што сум јадела,се прашувам со кој памет.Деца.
и Јас јадев зелени сливи,потоа пиев Linex по 3-4 дена,а кога ќе ми поминеше,пак крадев со другарите и другарките од комшиите
Имам јадено живо тесто, некои цвеќиња Снег А од јадење многу како мала јадев јогурт со смоки, а и денес така некогаш јадам.. И печурки многу јадев, ама сега воопшто не ги сакам
Лебче надробено во чинија супа. Леле ми се пријаде. А од почудните комбинации - две лажици кисело млеко измешани во шоља чај. две лажици кисело млеко измешани во шоља чај. две лажици кисело млеко измешани во шоља чај. две лажици кисело млеко измешани во шоља чај.
омилено јадење ми бесе ајвар и сирење одозгора,ама реЧиси секогас јадев на улицата таму највкусно ми бесе