Стално ја терав мајками да ми ги налакира ноктите и тој стоесе само 5-6 мин и посе тоа го адев го гризев зиви јуфки сум јадела тесто што уште не
Јадев зелени сливи и тоа по пеесетина зелени сливи на ден ќе изедев и после цел ден заглавував во веце. Кога имав црно под ноктите, тоа го вадев со заби и после си го јадев, бљак, кои бактерии се тоа. Јадев снег, и сега знам да си земам чист снег (колку е чист не знам, ама важно бел е..) и да си го изедам. После тоа јадев помфрит и сладолед, тоа се уште јадам. Ама најинтересно и најгадно од се‘ е тоа што како ептен мала 1-2 години, кога ме носеле во парк, јас сум клекнувала и сите пикавци од земја во уста сум ги ставала, ама ниеден не сум голтнала дека моите одма ми ги ваделе од уста, ама после тоа јас пак пикавците у уста и терај! Едит: Косата по цели денови ми беше во уста и од што ја лигавев, на краевите ми се собираа влакната во едно купче, се стврднуваа и после не можев да ги одвојам. А затоа што често сум ги кинела влакната со забите и сум голтала (а тоа е опасно) секогаш како мала имав кратко коса за да не можам да ја пикам во уста.
Сум јадела песок ,...косата ми била нон стоп во уста, сум јадела макарони со шекер сега не можам ни да замислам аууууууу,...месото сум го џвакала и откако ке го исцедам сум го плукала
Охохооо...што се не јадев ја Знам јадев мразулци,снег,полжави,ружи,шпагети и макаронки суви,зелени сливи,живо тесто,цреши недозреани,еднаш дури и сопственото гом*е
Мноооогу живо тесто. И не само тесто, туку и други работи непечени или непржени: сусам, костени така живи излупени (такви јадам и сега ) Друго..Месото од прстите на рацете околу ноктот и неколку пати мрсули, кога сум била 2-3 годишна , но кога ме приметиле тоооолку добар ќотек сум јадела, што уште еднаш прстот во носот не сум го ставила
Живо јајце............секој ден сум пиела Дали се сеќавате на еден прашок, што се јаде, и ќе ви пука во устата?????? ....тоа ми беше најомилено нешто дури бев мала!
Одговорите се .. Јас ништо не сум јадела... Поготово манџи, банана, супа, брокула, магданос... Да не набројувам...
Имам јадено тестоо,кај баба ми секогаш земав кога прави нешто и ќе се пикнам под маса и ќе јадам Ливчиња од грмушки имам пробано...и уште неколку работи,ама не се сеќавам
Маргарин Кристал и мармалад домашен, краш експрес напиток, петит бер (у подобри времиња) и секако Гринго за лижење и животинско царство имав дури и албум се сеќавам дека беше голем и жолт. А мајка ми ни купуваше и едни мали чоколадца не се сеќавам дали беа од краш во светло сина или веќе резеда кутија(не паметам), многу им се радувавме. А од лошите работи, што знам многу сакав да џвакам мокри испрани алишта. Ќе си фатам крај од некоја мајца и си го мотам низ уста, и сум сакала да лижам копчиња дури имам и голтнато, диви маслинки растеа во училишниот двор и зелени сливи
HAHAHAHAHAHAH Се изнасмеав убаво Мене главно јадење ПЕСОК ! Ко сега се сеќавам цел грст песок и со трчање клекнував зад една голема врата и пикај в устааа, уште недоголтнато трчај репете А за ужинка живо тесто и снег во зима
Несквик, живо тесто за колачи и до ден денес уште јадам мини за тенкоминец Кога пишувам нешто, грицкам од мината