Ќе се напукаш со празни калории , освен ако не пиеш лајт варијанта. Ах ,да , Левели е во право , ќе се убиеш од ждригање , ама убаво ќе мириса барем
ма колку сака нека пишуват штетни дејстава,КОКА КОЛА мене ми помага многу за мачнините во бременоста без кока кола не можам да го поминам денот
Јас спаѓам во оние што не пијат кока кола. Ич не ми се бендисува, како и секој газиран сок. Мислам дека ќе експлодирам од тоа газираното, се осеќам подуена. И не го можам. Некад правам исклучок за швепс, тоник, минерална вода, Спрајт, ама некад, еднаш у 5месеци
Ќе испиеш една чаша,по некое време пак ќе ти е пие и така,и така,па на крај ќе видиш дека уи ипил цело шишееее
Значи јас кока - кола многу ретко да пијам бидејќи одма одам на лекар а и е многу многу нездрава бидејќи има јаглероден диоксид
Мнооогу често пијам иако знам дека не е здраво Но многу ми е интересно ова споделувањето и секој ден (ако не и повеќе пати во денот) кога одам во кафич пијам кока кола, чисто ради забава а знам дека не е добро но уште сум жива