Јас каде и да одам Кока Кола никогаш не сум порачала,едноставно премногу ми е газирана и мн ме тера на ждригање ...
Во стомакот ко балон ќе се направиш... Кока Кола јас порано многу ја пиев ама сега гледам повеќе да ја избегнувам затоа што во стомаков сум како гума надуена и остај тоа многу ме дуе и потоа ми ствара грчеви во стомакот
Имам среќа што се одвикнав од кока кола и пијам многу ретко.може само да помогне околу некои стомачни тегоби и тоа само, нема друи позитивни дејствија
че ја испиеш и појче нема да имаш и че појдиш в продавница и че си купиш уште едно шиши и пак че го испиеш hauhauhaua
ми иде да здригам и оти не сакам да пустам неубав звук ја затворам устата и потоа оЧите ми солзат узассс
Јас не практикувам многу често да пијам Кока Кола бидејќи е лоша за здравјето,од неа ме боли грлото (мене од се газирано ме боли грлото ) и бидејќи секогаш кога пијам ме боли стомакот и ми се лоши
А бе, после ручече, пица или шта год од џанк фуд, кока колата доаѓа како јаготка на шлагот. Инаку јас одамна немам пиено кока-кола. Па, добри два, два - ипол месеца. Избегнувам газирано и секакви сокови, така да кока-колава ми е прва на листата за искоренување.
Не пијам воопшто Кока-кола.Мила ми е душичкава. И не само кока-кола туку не пијам секакви газирани пијалоци. Годишно 1 литро дали ќе испијам..?? Само за Нова Година може да се напијам една чашка за некој празник и толку.. Всушност ако пиеш умерено нема нешто сериозно да ти се случи..ама јас ја избегнувам и целосно ја искоренив бидејќи немам потреба од КОКА-КОЛА.
Не пијам никакви газирани сокови така да не ми е гајле. Инаку знам дека е штетна кока колата, ама до толку бре Епа вие само продолжете да пиете.
Не практикувам да пијам кока кола многу, но сепак, кога сакам да си се опуштам и да се чувствувам убаво, како за награда си пијам по едно мало шишенце
Па подобро ќе пијам Кока Кола него сок од тиква, барем знам дека не е најздраво, а не да ми мачкаат очи 100% природен сок без конзерванси од портокал, праска, како не бе. 100% сок од тиква со прашкаст додаток со вкус на портокал, праска и остали гоВна и конзерванси. А тоа за шкрипење на забите и после лимон, цитрон, после јаболка исто шкрипат. Јадењето на 2-3 јаболки во текот на денот ги оштетува забите дури и повеќе од Кока Кола. Кога ми се пие си пијам, ако гледаме така денес ништо нема природно и здраво.
не пиам газирани сокови,мн ретко швепс само,повеке пиам густи или домашни направени со соковник кока кола скоро никогаш
Еднаш се живее, јас не си го лишам задоволството да не пијам Кока Кола. Знам дека има страшни последици, свесна сум и пак пијам
Не пијам газирани пијалоци едноставно знам дека се штетни и затоа си викам подобро да се спречи отколку да се лечи!!!
Многу пијам газирани сокови посебно Кока Кола Многу ми е убав газиран пијалок и од него неможам да ослабам АМА Многу убаво ми иде на душичкава кога пијам Кока кола а посебно за ручек со мевце милина
Штетна не штетна јас си пијам. Добро ми иде посебно летото кога надвор е +40 и јас мавнам 2 чаши ладна кока кола