Па јас обожавам да носам облека со малку циркони... Али многу ги мразам оние фустани кои се цели со светки.. ме потсетуваат на диско топка хаха
Зависи до моделот и приликата. Еве вакво нешто не би облекла Ама ова ми е симпатично без разлика што е целото светкаво, би можела да го носам за нг или некој пооткачен настан
на шљокици или по нашки светки како мала ептен им се радував..иначе во стајлингот мој не ги употребувам па речеси воопшто не ги обожавам многу,поготово НЕ на фустани цели со шљокици што се или штикли и ала кафанска певаљка..Ама има исклучоци во кои шљокициве се вклопуваат на пример да облечеш маичка така подолга со шљокици(во една боја) и еднобојно сако(без шљокици саково секако) и фармерчиња темни и штикли како сакото кога ќе видиш ептен убаво би делувало или лак за нокти со шљокици на четвртот и палецот а другите нокти со мат лак ете..не постојат и тие залудно
Ах шљокици,шљокици...Моја прва љубав Се шалам нели,ама озбилно ги сакам.Сакам и светкави и шљокасти и фустани,маици,шорцеви,сукњи и штикли и ташни...Ако е нешто шљокасто сакам само тоа да ми се издвојува,а останатото да ми е ...мат? Како и да се вика,нешљокасто,ме разбирате Исто многу ми е шик шљокасто сако,и МОРАМ да си набавам едно сезонава...Со класична маичка,фармерчиња и штикли... Од шљокасти работи јас има една маичка само ми се чини,и една ташна-плик...барем толку ми текнува. Имам и една јакна од минатата колекција на Бершка,ама таа па цела светкава е ,не е шљокаста. Еве како би ги носела и како ги носам И ќе ја искористам оваа прилика да ги поздравам сите што како мене ги обожаваат шљокиците...Се гледаме на елката!
има разлика од шљок до шљоки шљок смешка, за мене се следниве слики кои никогаш не б ги облекла, баш шутка што би рекла Pосонерка ретко кој знае да ги носи шљокиците, или пак да има мерка... повеќето од глава до пети ќе се зашљокосаат, што автоматски ми ги прават одбивни шљокиците
А зошто не го употребувате мајчиниот наш Македонски јазик туку употребувате Српски? Мислам дека најточно би било насловот да стои СВЕТКАВИ работи, зависи за што би сакала да се коментира
Ете и вакви некои дефинитивно доаѓаат во предвид. Па уствари кога ке подразмислам подобро, јас си сакам вакви шљокасти работи. Ама не купувам многу пошто нема такви прилики каде би ги носела без сите да се чудат и да буљат во мене.
Ова е нешто во кое се заљубив, дефинитивно ќе го шијам ова. потпис на ова,затоа е многу лошо да се раче сакам или не сакам Дури и капчево и ташичкава мн. ми се допаѓаат А ова на пример, што го видов на една свадба, според мене е катастрофа,воопшто не ми се допаѓа
Па сеа зависи од моделот... ама сепак супер се П.С. Моментално се во тренд Мислам дека се доста моиве примери
To be or not to be Не сакам премногу шлокици зошто многу кичесто ми делува.. Али некое парче кое е умерено и убаво дефинирано са шлокицама би носела, што да не.. Ако добро се искомбинира, може да помине..
Да во умерена количина, да разбијат монотонија. Екстравагантност во умерена доза. Ту мач веќе многу ме асоцира на турбофолк певалки. Го сакав клачот од Зара ама 60е беше во Декември, а на попустот веќе го немаше. На чевли ми се свиѓаат до некаде...Ама со полна пета па и светкави, не благодарам. Или светкави оксфордки, хелп ми гад!!! Единствено шљокасто нешто што моментално фигурира во мојот плакар се едни сребрени балетанки и шорцевите од Зара, што си ги пофалив и во друга тема
би носела,ама да не е ту мач па да изгледам како лампион кој виси на некоја елкица би носела ама да е умерено и многу добро искомбинирано