1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

врската се распаѓа ..

Дискусија во 'Канта' започната од Ivona96, 3 септември 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Ivona96

Ivona96 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    0
    Во врска сум 4 месеци. Бев излезена со моите другарки а дечкоми во истиот кафич со другари ми рече дека ќе оди но на маса деше до девојчиња. И до кај мене дојде неколку пати на маса но јас му направив фаци некои и си замина и после ме прашуваше зошто сум му лута. А цело време се гушкаше со нив, играше .. И после кога си дојдов дома и ми звонеше на моб и јас не кревав и ми пиша порака да му се јавам и му се јавив. И ме прашуваше зошто му сум лута и јас се му кажав зошто така се праеше и јас му викам ако не ти сум важна јас ок. И ми вика не кажувај глупости јас ако не сакав немаше да дојдам да се позз. со тебе ако не ми беше жазна ке си ја свртев главата а цело време беше со едни девојцинја на маса се гускаше се изнаправи муабет, се изнаига и после ми вика со другарите бев. А истото ова го има направено и минатата недела само го немав фатено на дело што прави но еве го фатив и неможам вака се нервирам. И зборувавме и ми вика јас сум таков дружељубив се дружам со сите. А во друштвото имаше едно девојче со мене што учи и заедно играа. и ми вика ти сигурно за тоа си лута оти јас му кажав пред тоа дека не ја поднесувам неа и тој пак со неа играше и со други и му викам да за тоа е. И ми вика јас сум таков неможам да се сменам што сум дружељубив ако сакаш прифати ако не како сакаш. И сега се нервирам многу а го сакам премногу неможам да му се скарам затоа што го сакав. И сигурно ти се и сешто ми вика си помисли некни кога ме виде си мислеше дека ќе те изневерам и ми вика нема јас тоа да го направам знаеш дека те сакам најмногу и нема тоа да ти го направам и сега незнам што да правам се нервирам многу ми се плачии :( ;(
    А во првите 2 месеци не беше таков цело време беше со мене а сега е променет... почна со девојчиња други на маса да биди и да игра и се и ми вика таков сум јас а ми вика те сакам нема да те изневерам ако си мислиш нешто лошо :(

И сега со истите тие што беа на маса да бидат во друштво ќе зборуваат и да видат како ќе биди, и ако бидат и тие женските со нив јас неможам да издржам тој да оди со нив, И сега што да правам? Што да му речам. Како прво тој мене ми е дечко и кај ќе оди тој со друштвото и јас треба да одам.. што да му речам неможам да го оставам да оди со нив.. знам ќе се испокараме со него ако бидат и тие женските во друштво без мене ако отиде таму Што да му речам се нервирам ;( :devil: А тие женските се к**** и се пијанат и се муваат со кој ќе начекаат и страв ми е нешто да не се случи. А и дечкоми претерува тој дал за ова преглог и тие да бидат со нив во друштво. А и кога бевме излезенио ми вика колку ме сакаш и јас викам најмногу и ми вика од ден на ден треба се помалку да ме сакаш и јас му викам зошто и ми вика така и јас му викам а ти мене така ме сакаш и ми вика не. Значи дека не ме сака тој мене ;( ;( ;( или не е како што мислам. Што да правам кажетеми се нервирам ;( ;(

2. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Јас ти препорачувам да читнеш некоја лектира,нема лошо да ти дојде.
    По втор пат отвараш тема за истото.
    Големата мома,за дечковци се нервира.

На WildCherry, Cynthia, LittleDevil и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    Вистина, на 15 години толку нервози, ова направил, она. Дај бе уживај во годините!! Ќе ги бараш, верувај ;)

4. Ivona96

Ivona96 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    0
    Го сакам затоа се нервирам инаку до сега ќе го откачев.

5. LittleDevil

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    Да бе, го сакаш, тоа се убаво, ама гледај тој што правел, и сама размисли дали вреди.

Врзи се ти од 15, па после за некоја година ќе прашуваш како да го откачиш, кога ќе ти фали и дружење, слобода :)

Продолжи да си го сакаш :)

6. Ivona96

Ivona96 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    0
    Dobro toa. No sto da pravam sega za ova drugoto sto se nerviram ? :worried:

7. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Каква љубов на 15 години бе ? :^)
    Уживај во годините,еден ден ќе ги бараш назад.Уште сега да се врзуваш за него стварно е глупо,уживај,излегувај со другарките,забавувај се..а за дечковци има време,бидејќи и двајцата сте практично деца и не знаете што сакате .Да сакаш да го оставиш ке речеш крај и готово а не толку драма неможам да го заборавам,тој ми е се'..бла бла

8. Ivona96

Ivona96 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    0
    Toj ima 17 god. sega ke pravi I ne mi kazuvajte uzivaj vo godinite tuku kazete mi resenie za problemov imam zboruvano so nego i mi ima receno nemozam da se smeanm. Sto da pravam so problemov zatoa sto mnogu se nerviram :/

9. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    48.365
    Најди си друг :D и пишувај на кирилица :!:

10. LittleDevil

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924

Сфати дека се нервираш ЗА НИШТО! :)

11. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Раскини му и готово.Не е последното машко на овој свет па толку да му се нервираш.
    За некој година ке се смееш на 'проблемов' |(

12. Ivona96

Ivona96 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    0
    Ама како да не се нервирам неможамммммммм ГО САКАММММММ !!!!!!!!!!!!

13. LittleDevil

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    О девојче, сфати дека на 15 години НЕМА ЉУБОВ! И јас се дрецкав на твои години ГО САКАМ ПА ГО САКАМ и за 2 месеци се скаравме :D

14. Ivona96

Ivona96 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    0
    Во врска сме 4 месеци. И кажете некој сериозен разговор да зборувам со него да видам што ќе направиме а не вака

15. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Боже девојко колку си упорна. Седни и разговарај со него очи во очи за се па види каде ќе води се тоа... Па на крај краева само 4 месеци „идете“. :)
    А и како што напиша има 17 години, нон стоп се врти околу девојчиња.. Што не ти е јасно после се ова?

16. Ivona96

Ivona96 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    0
    И според ова што мислите дали ме сака и дали е за мене и или да му дадам слобода да не се нервирам и ништо да не му викам ?

17. LittleDevil

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924

Слобода, секако. Не ни вреди да се нервираш ;)

18. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Не те сака тој тебе,сфати.
    И не се трескај од земја дека го сакаш.

19. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Убава моја, нема тука сеуште љубов. Само привлечноста игра улога.
    Јас сум во врска година и неколку месеца дури сега влегувам во она заљубување.
    Остави го. Само тоа можам да ти кажам.

20. unique123

unique123 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    374
    Да де, го сакаш и неможеш да живееш без него. И светот ќе пропадне ако тој не е во него. Бре. И јас така мислев на 15 години. Уствари чекај. Јас тогаш не ни имав дечко. Аман те бре.

Сеуште си многу мала за да знаеш што е љубов, какво сакање, ова се живи смешки. Ај уживај си со другарки, а не уште сега со дечковци да се замараш. Па животот е пред тебе- цел живот понатака ќе имаш дечко. Уживај додека можеш. Ова ти се глупави нервози.

Немам со што да се замарам, па дај да си најдам занимација-ќе си фатам дечко. :!:

На Cynthia му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.