Може може, како да неможе. Дури и од небо може да ти падне бебето немора да го носиш 9 месеци ти незнаеше?
Па ние сериозно ти рековме дека може а ти не веруваш. Иди истуширај се со ладна а потоа намачкај се со мајонез и ќе го изгубиш бебето штом толку не го сакаш. Редактирано: Не ми е јасно зошто уште е отклучена темава?? Веќе двапати ја пријавив !
Dobro pa nemojte da bidete tolku strogi so odgovorite mozebi devojceto ne e dovolno zapoznaeno pa zatoa prasuva ...inaku ne e mozno bez da svrsi vo tebe vnatre.
Ова е некој тролаш што има премногу слободно време. Значи се најавува на форум да праша глупаво прашање што одговорот му го знаат дури и девојки помали од мене. А и плус има други теми каде што може да се праша ова а не да се отвара нова тема. Модераторите би требало да ја заклучат оваа тема.
аман бе девојче, па 20 години имаш или си се испаничила па незнаеш што пишуваш јајце клетка+сперма= бебе
Добро бе деца се изложувате на петинг ( и секс ) а незнаете како се прават бебиња? Земи едуцирај се малку 20 години имаш ццц
за ова највеќе ја кривам државата можат да стават глупави предмети не толку важни што ги трупаат децата со непотребни работи , децава стварно треба да се едуцираат на оваа тема ,што другите земји да не се глупи случајно а ние паметните жално навистина ама морам да кажам сеа не до толку да не се знае, девојкава си поигрува со нас а и годините и се лажни 100 % сигурно се смее и ги чита коментариве сеа, детиште
Е тоа е можно само кај Дева Марија! Е ако си ти како неа,тогаш можно си е. Абе луѓе одете образувајте се малку.Читајте! Не туку нешто да си тупните,ко безврска!