дали е можно вака да се забремени ?

Discussion in 'Канта' started by swansy, Dec 10, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. swansy

swansy Активен член

Доколку некој знае иако се чуствувам глупаво што го пишувам прашањево ве молам нека ми одговори...
    Дали може да се забремени од сперма на рака... бидејќи имав една ситуација... при допирање без однос дечко ми ејакулираше надвор и приметив малку сперма на мојата рака... ја измив иако не се сеќавам на користење на сапун и ја избришав. Потоа по некои 15 мин со истата таа рака се допрев кога бев во вц...
    Имам читано за некои чудни бремености па ако може некој нека ми одговори. Плус деновиве се чувствувам чудно повремено ми се гади и ме боли глава... а за тест е рано има уште една недела до добивање на менстуација.:(

2. drugarka

drugarka Популарен член

:lol: :lol:
    A можно е, зависи од тоа на кој дел на рака ти свршил.Ако се работи за подлактица, тогаш шансите се поголеми. Максимални се шансите ако ти свршил на дланка. И сапун не си користела? :^) Не можеш само со вода да се заплакнеш. Треба со сапун, па си слушнала ти некој раце да мие само со вода??
    И дај престанете со вакви прашања, не си ни морала нова тема да отвориш.
    :!: Знаеш што значи сперма, а не знаеш деца како се прават. И не, не е можно!!!

3. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Jaс мислам дека чупево/момчето се заебава и дека не се случило тоа.Нов трол на повидок ;)

WildCherry likes this.
  4. sweet.woman

sweet.woman Популарен член

дај молам ти се не се заебавај како може од сперма на дланка да се остане бремена? на некој не му е дојдено до глупави шеги овде на сајтов, тука сме за нешто стварно што ти треба совет

5. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Не е можно.
    Темава не поттикнува понатамошна дискусија и оди во канта.

Thread Status:
Not open for further replies.