пред една недела со дечкото имавме петинг...не сврши во моја близина...но на неговата долна облека имаше мала водена флека...после тоа продолживме со петинг...сеуште ми е рано за да добијам...но ме убива помислата дека можеби некој сперматозоид некако стигнал до вагината...
Има ваква тема seks/dali-sum-bremena-t424/ Бдв не е возможно да забремениш од петинг. Гледам имаш 17 години и не си баш мала за да поставуваш вакво прашање, ако си сексуално активна или планираш да бидеш во скоро би требало да бидеш запознаена барем со ова-дека за да забремениш потребно е сперматозоидите да се уфрлат во матката, што не е возможно со петинг, нели?
да да...многу добро сум запознаена со тоа...ама некако се преплавив себеси со факти кои ми велат дека во некои случаи би можело и тоа да се случи ...и се избезумив
Да, се случило, добиле чудесна моќ и со магија влегле во твојата вагина. Ма дај, ти се молам, па и тема отвараш. Што да каже некоја која навистина има спарматозоиди во неа и се вади од памет дали испливале до целта? И ајде сега пак мора да им отвараме работа на админите да стават клуч