После големиот скандал што настана на сред емијата знаеш незнаеш добиваш,кога вучиќ на слончето му кажа неубави зборови одлучено е да се бара ноф водител изберете некоја личност од анкетата и одговорете зошто баш тој/таа
Sto mu kaza na slonceto,ne sum ja gledala toj den?Nekolku pati go imam videno kako mu kreva raka da go udri i toa bas nervozno,ne mi e stabilen toj Dragan
Ти прво научи да пишуваш, па потоа бирај водител. Инаку слончето било внук му, а и убаво му рече дедо му. Иначе Вучиќ си е топ. Си се напуни со пари човекот, а ништо не украде. Никој не ги тера луѓено да му се јавуваат...
Дечко, на погрешно место си, за вакви длабоки троловски дискусии околу Вучиќ, зајакот, слонот оди си на Кајгана, таму си опстојуваат вакви теми. И провери под елка Дедо Мраз некое речниче или правопис да не ти оставил...
Дебил треба да води таков дебилен квиз. Мајка ми го гледа па и јас кога ќе се најдам во тоа време на тоа место погледнувам по нешто и ми се мачи од глупостите што ги гледам и слушам. Не сакам да критикувам и навредувам никого ама не можам да излажам дека квизот е супер кога не е и кога всушност е собиралиште на сељачана. Треба да се укине а не да се бара нов водител особено не од овие понудениве.