се се али бива ли да сум толку голем малер долго очекуваното денеска се сруши за миг па не можам да се помирам работите не се под моја контрола и само мислам на тоаа ма дај помогнете миии да заборавам и да се помирам дека тоа што си го планирав немааа да ми успееее многу сум тажна ми се плаче ако може некој нека ми даде можност да заборавам позз
за ова си можела да пишуваш во САКАМ ДА КАЖАМ инаку се ќе биде во свое време само полека да се оди но сигурно и никогаш на никој не му успева се... така да, тоа ни е дел од секојдневието и мораме да се помириме со тоа
па со пријатели требесе да одиме на дечкото викендица али тие откажаа и многу се разоцарав тоа патување го мислам веке една недела
леле бе девојче на луѓето му пропаѓаат животни планови , ти се нервираш за повремени што можат пак да се реализираат во блиска иднина дај уживај и организирај ги ти наредниот пат а и очекував пооооголем проблем и пропаднат план, пошто глеам специјална тема... уффф
bi rekla za pocetok ne e loso da se isplaces,taka ke ti olesni . pomiri se so toa ili pak soberi sili i probaj pak,ne znam za sto tocno stanuva zbor no sto e tvoe ke si dojde bez gajle