Пред некое време бев во врска со едно дете кое многу го сакав...Во пијана состојба јас се смував со неговиот најдобар другар кој исто така ми беше и мене како брат и токму поради тоа тие се скараа...па јас продолжив да се мувам со "другар ми"....а сега повторно тие се смирени...а мојот проблем е тоа што дури сега сфаќам дека неможам да продолжам со "другар ми" бидејќи сеуште го сакам бившиот меѓутоа ова неможам да му го кажам бидејќи знам дека ќе му кажи се што се случувало меѓу нас и тогаш ќе го изгубам бившиот во секаква смисла на зборот...а тоа е најмалку што сакам....незнам што да правам ве молам за совет
абе вие стварно на инат на форумов одите или природно забегувате? значи се зачлени што се зачлени - прв чекор! нареден чекор е да ги прочиташ правилата бе девојче pravila-i-novosti/pravila-na-forumot-t44/ па аман веќе од вакви теми па и грешно напишани за секој љубовен проблем нова тема + погрешно напишана + содржината тука негде. а ми се чини или два пати си ја отворила темава
Лелеееееее Абе добро имаш малце памет? Прво си напишала дека имаш 20 години. Еј, ептен боди очи, ноу сенс. Второ, 100 феминки ти кажаа дека не треба да отвораш нова тема за проблеми, има веќе една. И трето, дај прочитај ги правилата те молам.