Не крварев ама баш ич, а толку бев многу успаничена и преплашена од слушање на туѓи искуства ! А за болката .. неможе и баш да се нарече тоа болка Тоа е нешто секундарно што од толку возбуда не се ни чувствува .. Како и да е тоа многу зависи и од партнерот, доколку тој е нежен и знае како да си ја врши работата, нема проблема!
Па да ти кажам право крв шприцаше на сите страни, мислев дека по грешка ме заклал, бев толку исплашена што дури зедов едно шише што ми се најде при рака за да ја собирам, не е заебанција, многу крв отиде па да ја соберам за секој случај, во случај да треба да ја надоместам. Такво болно искуство осетив за прв пат во мојот живот, болката после операцијата на умников е "ситна риба" за болката при првиот секс, среќа што вториот не болеше толку инаку требаше на кетонал и диазепам да се сексам по втор пат. При толку теми и места за интимни прашања и совети ти најде да отвараш пак тема http://forum.femina.mk/seks/vasiot-prv-seks-t38/190.html?hilit=прв секс#p893518 vrski/ljubovni-problemi-i-soveti-t243/6300.html?hilit=%D0%BF%D1%80%D0%B2%20%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81#p893787
Имаш повеќе вакви теми. Не е тоа ништо страшно не плаши се. Не знам колку години имаш но штом уште размислуваш за ова значи дека е рано за тебе. Уживај, не замарај се воопшто. Тоа само ќе си дојде и ако си навистина спремна за тој чин на болката нема ни да мислиш за да ја осетиш.