Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

прв секс

Дискусија во 'Канта' започната од deskarada, 7 јануари 2012.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.935
    Допаѓања:
    31.289
    Девојки, дали за време на вашиот прв секс ве болеше и дали многу крваревте :worried:

2. suGarBaby

suGarBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    113
    Не крварев ама баш ич, а толку бев многу успаничена и преплашена од слушање на туѓи искуства :D !
    А за болката .. неможе и баш да се нарече тоа болка :)
    Тоа е нешто секундарно што од толку возбуда не се ни чувствува .. :$

Како и да е тоа многу зависи и од партнерот, доколку тој е нежен и знае како да си ја врши работата, нема проблема! :rofl:

3. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.380
    Допаѓања:
    17.581
    Па да ти кажам право крв шприцаше на сите страни, мислев дека по грешка ме заклал, бев толку исплашена што дури зедов едно шише што ми се најде при рака за да ја собирам, не е заебанција, многу крв отиде па да ја соберам за секој случај, во случај да треба да ја надоместам.
    Такво болно искуство осетив за прв пат во мојот живот, болката после операцијата на умников е "ситна риба" за болката при првиот секс, среќа што вториот не болеше толку инаку требаше на кетонал и диазепам да се сексам по втор пат.
    При толку теми и места за интимни прашања и совети ти најде да отвараш пак тема
    http://forum.femina.mk/seks/vasiot-prv-seks-t38/190.html?hilit=прв секс#p893518
    vrski/ljubovni-problemi-i-soveti-t243/6300.html?hilit=%D0%BF%D1%80%D0%B2%20%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81#p893787

4. Antonija123

Antonija123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    73
    Имаш повеќе вакви теми. Не е тоа ништо страшно не плаши се. Не знам колку години имаш но штом уште размислуваш за ова значи дека е рано за тебе. Уживај, не замарај се воопшто. Тоа само ќе си дојде и ако си навистина спремна за тој чин на болката нема ни да мислиш за да ја осетиш.

На deskarada му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.