епа вака.. секаде каде што кје прочитам на форумов како да ослабам.. да го намалам задникот.. да ги ослабам нозете.. а јас го имам баш спротивниот проблемм..многу сум слаба.. и сакам да го зголемам задникот мојата најдобра другарка има многу убав голем обликуван задник и сите машки од друштото и сите воопшто зборуваат колку убав задник имала и тн.. па сакам и јас .. но проблемот е со сум слаба па ако може некој да ми каже вежви или нешто др да го зголемам или несто сл..нз ни јас векје .. ама имам уште еден проблем моите нозе се мн слаби и колената мн ми се широки и имам мн голем комплекс за нозете никогаш не ги откривам само по фармерки се влечкам па кје ве молам за помош и кје ве молам ако може нешто во домашни услови зш многу не располагам со финансии...
Требало убаво да го разгледаш и форумот и да видиш дека има тема за тоа како да се поправиш, еве ти го линкот dieti/kako-da-se-popravam-t179/ Иначе, за криви нозе не знам како би ти се помогнало Како да ги исправиш, јас не знам, а се сомневам дека некој би знаел... Супер ќе беше да имавме волшебни стапчиња, нели?
Само да ставиш некое килце и се само ќе си порасне, има диети за поправање, кога може од многу дебела да се стане манекенка зошто да не и обратно...а за нозете можеби и е до психата, кога човек ќе си стави во глава дека има криви нозе, вакви гради, онаков стомак итн тоа тешко се надминува...имам другарки што се преубави а само нешо наоѓаат кај себе шо демек не чинело... Во врска со задникот, јас стварно имам испрчен задник, можеби и како другарка ти, и порано го сокривав, не знам со црни пантолони, некои широки сукњи без врска, кога се прифатив таква сега шетам по тесни фармерки, хеланки и веќе го немам тој комплекс
Темата е заклучена бидејќи има слични теми: dieti/kako-da-se-popravam-t179/ telo/kako-do-pogolem-zadnik-t1163/