1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

„Заклучување“ за време на секс

Дискусија во 'Секс' започната од mina-mina, 20 февруари 2012.

1. mina-mina

mina-mina Активен член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    6
    Женски дали некоја има искуство/повеќе информации за грчење на вагиналните мускулите на сред секс...за кое е потребно лекарска интервенција (ставаат некоја инекција за опуштање на мускулите) :worried:

2. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.606
    Лично искуство НЕ и никогаш не би ни на сон посакала да ми се случи,
    меѓутоа пред неколку години, таква една случка проструи за секунда низ нашиот град.
    Човекот е познато име и на функција и со швалерката во еден хотел во центарот на градот, во среде бел ден им се случило тоа и биле приморани да викаат брза помош за да ги „одлепи“.
    Пукна брука, за 5 секунди веќе целиот град бруеше, а можам да замислам како ли им било на измамниците фатени корпус деликте.

А џукелчињата скитници што во изобилие се рашетуваат низ градот, често имаат ваква незгодна ситуација :lol:

3. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Не е секогаш потребна лекарска интервенција. По некое време, смирено и опуштено, се отпуштаат и мускулите. Е сега, ако е за брзање нема бегање од лекари и „брука по чаршију“ со оглед на тоа колку се професионални работнициве во здравствените установи.

4. mina-mina

mina-mina Активен член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    6
    sigurno e deka moze i bez lekarksa intervencija? mene stvarno vo posledno vreme mi se vrtat tie misli za vreme na seks "sto ako sega se desi"...i ne mozam da uzivam :(

5. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    И јас имам слушнато за ова, но лично искуство немам.
    Од муабети што сум слушала демек мускулите се грчеле, поточно вагиналните мускули и притоа го стегале пенисот цврсто, да неможе да се ослободи.
    На другарка ми другарка и, па на другарка и другарка (читај рекла-казала) ми збореше нешто демек на некои им се случило ова кога некој ненадејно упаднал во соба, и демек од тревога во моментот дошло до вакво заклучување.
    Е сега за точноста на податоциве не би да коментирам, зошто ми е смешно од една страна, а од друга не ни имам некаква си теоретска или практична подготовка односно искуство.

А она со кучињата што го спомна Геа, тие при секое парење така се заклучуваат, имам некаква промена со половиот орган на мажјакот откако ќе ејакулира, и знам дека е болно и за двете кучиња.

6. Irida

Irida Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2011
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    963
    Во мојот град се слушаа муабети за такво заклучување, секако муабетите се слушнаа од докторите и сестрите после лекарската интервенција :D Што е најлошо двајцата беа фатени во прељуба, па заклучувањето настанало при ненадеен упад од трето лице. Доказ дека лош е швалерајот, а и третата смена...

7. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    За 100% сигурно, не е, сепак е индивидуално, ама еве 70% од сигурни извори дека е возможно. Не би сакала да дознаам повеќе, и како што кажаа, на оваа тема се е информација од рекла-казала муабети.

8. Vasko-St

Vasko-St Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2010
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    8
    Eve devojki edno masko mislenje. Vaginalnite muskuli koi se dosta silni, mozat da se zgrcat pri seksualniot odnos najcesto od stres, panika, strav ( obicno pri neverstvata ). Vo dosta slucai e potrebna lekarska intervencija, malku e nezgodno no toa e. Od razlicni iskustva postojat poveke varijanti za samopomos vo takov slucaj. Edna varijanta e mackanje sapun okolu polovite organi i vnimatelno izvlekuvanje na penisot a drugata e koga mazot stava eden prst vo analniot optvor na partnerkata, navodno so toa doaga do opustanje na vaginalnite muskuli.
    Sto se odnesuva do kucinjata i nekoi drugi zivotni, kaj niv zaklucuvanjeto e od sosema druga pricina. Imeno vo penisolt kaj kucinjata postoi mala koska ( os penis ) koja koga penisot e spusten stoi paraleno so nego, no koga e vo erekcija ( krenat ) i vo tekot na poloviot odnos ( coitus ) se pomestuva i stoi poprecno vo odnos na penisot. So toa se sprecuva izleguvanje na penisot od vaginata pred ejakulacijata. So samata ejakulacija, krvta od penisot se povlekuva i koskata se vraka vo normala. Nekoj napomena deka e mnogu bolno za kucinjata. Samiot odnos ne e bolen, no se slucuva luge bez pamet da nastojuvaat nasilno da gi razdvojat kucinjata pri odnosot, toa im e interesno i smesno, pa togas kutrite zivotni cuvstvuvaat ogromna bolka i dobivaat povredi na polovite organi .
    Pozdrav :D

9. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Аманте луѓе, знаев за ова уште од порано, ама немав ни помислено го знаев само како инфомрација, и знаев за една случка. И толку!!
    Арно ама мораше овде да го читнам, и викендов мислев на тоа бе, на сред секс! |( :D
    И тоа убаво пивната, и уште умот таму ми отиде се чудам како. :D
    Си викам "дај да смениме поза, ама, што ако не може да излезе...? :?:

10. LadyIvvy

LadyIvvy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    574
    Допаѓања:
    773
    лелеее....на никој не би посакала такво нешто...лошо ми изгледа :)

11. Angela12345

Angela12345 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2012
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    27
    И јас имам слушнато и имаам и случка видено и баш сум прашала и ми рекоа дека само на постари би можело тоа да се случи а на помладите не (мене така ми кажаа) :)

На S.Biserce@@ му/ѝ се допаѓа ова.