Уште на терапијата кај Вера ми стана јасно дека Ана има друг. А новиов лик на терапија што дојде кој ли е, делува интересен
Катерина се дави, он не може да ја спаси и одеднаш станува Супермен. Жал ми е за Виктор, жена му го вара, Милена до прва ќе му го набие... Ако не полуди до крај
Каков глумец е овој Никола Кои изрази, кои движења, која фаца ја прави Полн погодок е за оваа улога и ќе погрешиле друг да барале. Баш би сакала во живо да гледам со него претстава. Туку ајде сега нека и се јави на Милена, и нека и се одмазди на жена му Сите среќни и весели. Овој Игор во погрешно време дојде за ислушување и конечно епизодава беше малку разбивање на монотонија. п.с. Кои проблеми си ги има приватно, па сега и пациенти да слуша...Секоја чест ако не полуди во меѓувреме.
И Џамбазов ќе го личеше да е занимлив психијатар. Можда немаше да биде така мрачен и задлабочен како Никола ама ќе можеше да се носи. Сепак Игор е веќе издуван балон.
Џамбазов е гениј, ама ми се чини премногу шоумен и театрален за една таква сериозна улога. Ристановски е човекот
Имам пропуштено неколку епизоди, но од тоа што го видов денес стварно испадна кучка, жени знаат да драматизираат и повеќе него ли што треба
Абе секој истакнат актер во земјава ќе може да се носи, ама дали вака ќе ја долови улогата? Пример и Сашко Коцев е ок, но Никола е погодокот. Не можам да го замислен Џамбазов да е озбилен, мрачен и така смирен....Ана ќе му каже дека има друг, а тој го замислувам како и вика: - Ок е бе сонце (ја тера косата назад), ќе видиме што ќе биде понатаму, немај гајле (се смее, става виски во чаша целиот разигран и весел).
Не драматизира никој. Он не ја рецка. Сиот занес му е во таа соба во нуркањето нос и разум во туѓи животи. Ана е како здраво за готово мајка,домаќинка негова слуга. Пред се Ана е жена со се сите женски потреби. Убаво му рече кога ја праша дали пак ќе го посети швалерот дека од НЕГО зависи.
30 секунда, Ана и Владо се? Во еден дел од поставените видеа на јутуб видов кај што Владо му вика на Виктор дека жена му е курва и завршува со кој ќе стаса, можно е тој да и е љубовник?