Добро бе, минатите години не беа толку лоши, или мене ми се чини така? Оваа Евгенија убаво си испадна од Идол, ни воздух нема, ништо, се губи, ау кој ужас, како не им е срам на овие од М2? Ццц...
Слабо нешто .......... own: Имам чуство дека во секој момент ќе престанат со пеење да се изнадишат остануваат без здив па подобро пејам од нив жими се . Ај што се напорни за слушање најтрагичната работа е што не можат да испеат вакво песниче ала Златно Славејче што станува збор за оние тешки песни што ги пеат од Идол
Чекам да се смејам со Евгенија, кај и да е ке и падне корсетот-фустанот што и да е. Подобро со градник да излегла на сцена и ништо друго него со фустанов. Пеење, крш!
Секоја недела до сега ги гледав кога беа во Колосеум и супер беа, посебно последниве емисии. Ова денес очигледно имаат проблем, сите прават големи грешки, а децава стварно добро пееја. Посебно оваа 4та што настапи ептен е квалитетна а сега тапа. Нешто не бива шоуво денеска, дали се технички проблеми, дали премалку се спремале со песниве стварно не знам, ама не звучат добро сите петорица до сега.
Оваа Евгенија само убава е Татко ми што вика, како некоја пијана која не може да се контролира. Катастрофа! Па и таа пред неа.... Аууу
И уште презадоволна била Евгенија... И веќе не треба да поработуваат на ништо, требаше да бидат веќе спремни, па на што работеле 5 месеци?
Има право Росонерка и јас ги имам гледано чат-пат па не беа лоши воопшто. Денеска како да гледам некои други натпреварувачи. Божееее овој Тодор како да рецитира
Јас се зачудив што и рекоа на Евгенија дека треба да поработи на дишењето кога пред месец и нешто 2 и го кажаа тоа , јас мислев секој момент без глас ќе остане .. Се сложувам со Реинбоу , сеа ќе поработуваат ли .. Морав да редактирам за тоа како списка овој Тодор сега
5 месеци откако почнаа аудициите. Значи песниве се спремени во рок од 2 недели отприлика. Зашто до пред 2 недели имаше испаѓање. Абе стварно не пееја вака, ги гледав секоја недела. Дали не ја слушаат музиката во салата, ама звучат лошо ептен. Дали се технички проблеми не знам. А дали само мене ме нервира Весна Петрушевска. Трет пат во рок од пола саат го опоменува Димитар божем да не зборел. Си има таа проблем некој
Aма 5 месеци имале да се оправат откако се пријавиле. 5 месеци поминувале на аудиции, со критики, требало да вежбаат и кондиција и интонација, се во комплет. Финале е ова сепак.
Аууу не да ме иритира. Еднаш Елена имаше контра размислување од нејзиното за еден кандидат. Весна кога и рипна, уште малку што не ја расчука. Ептен се нервирам кога некој несака да слушне ниту да испочитува нечие мислење. Бог знае во кој филм е влезена. Ни јас не можам да сфатам! Патем оваа Сара ми е фаворит!
Виножитке неможе некој до пред 1 недела супер да пее секоја емисија а сега на финале сите 10 да се лоши. 90% од децава супер пееја до пред 1 недела, си ги слушав со мерак. Во живо пееја и супер беа. Очигледно е дека не е до нив. Погледни го типов пее убаво, а музиката не се слушаше ич на почеток како соло пее и тоа грдо звучеше. Музиката претерано слабо се слуша. Сигурна сум дека има технички проблеми со преносов. Крш е!
Па и песните си имаат своја улога, овие што им ги направиле се уби Боже...ко Влатче од Морал да им ги пишувал текстовите.
Оваа Сара подобра беше. И песничката певлива И не мислам дека се технички проблеми. Гласот не им е постојан. А и според снимкиве што ги даваат некако не пееле баш добро. Евгенија се знае дека е ужас и на идолот исто беше.