Аууууу мене напротив најлоша ми беше. Мене Елена најмногу ми се допадна она малана И Филип ми се допаѓа, певлива му е песнава.
Добра е и Елена, ама некако гласот не можев да и го слушнам баш не знам зашто многу поубаво пееја сите порано на полуфиналињата отколку сега
За текстовите немам коментар. Дебилни рими од типот бел-смел, пеам-смеам.... seriously? Евгенија Чанчалова ми е фаворит мене, некако секогаш кога ќе ја видам ми шири позитивна енергија, темпераментна е, има свој стил, а пред се талент...Енергичен настап имаше, баш ќе ми биде мило да победи
Текстовите им се катастрофа! Исто ко караоке да гледав! Крш беа луѓево незнам зашто, предтоа не ми звучеа до овој степен лошо...
Не го гледав М2 годинава, ама вечерва баш за финале го начекав Ми се допадна Филипче , баш е сладок и скромен ! Не можеш да не го сакаш Со среќа нека му е )
Песните како песни се многу глупави, како за на Златно славејче да беа Песни глупави лесни... Инаку мило ми е што победи дечково. Нека му е со среќа.
И мене ми е мило за дечково, беше еден од подобрите, гледајки по тоа што вечерва повеќето беа крш невиден. Со среќа нека му е
Па да, можеле и подобри песни да им направат. Ова е моето маало? Инаку за дечкото што победи, Филип, го забележав првиот пат кога ја пееше "Hello" и стварно растура! Не знам после кај се изгуби, ама изгледа бидејќи ја пропуштив последната емисија, кога ја пеел Зајди, сега го гледав и ! Алал нека му е, со среќа понатаму! Искрено, од тие што очекував повеќе - многу се разочарав, а дека имаше технички проблеми - имаше.
Фаворити ми беа Елена таа малата, Сара и еве Пепи да речиме. Ама и овој што победи не беше лош. Ептен интересна песница имаше и со тоа невестите Во секој случај, не беше лош изборот. Арно Евгенија што не победи. Не можам да разберам се‘ уште како девојчево мисли дека знае да пее.
И мене ми е мило што победи детенцево. Скромен, неуфилман, нефаворизиран и крајно талентиран дечко. Се гледаше колку е изненаден кога го прогласија за победник. Со среќа нека му е
И мене. Страшно и тоа! Го опомена водителот да не зборел и да си ги задржел коментарите! Јас морам да кажам за Евгенија . Девојчето ми е многу позитивно и секогаш кога ќе ја видам интересна ми е Има специфичен глас, и дефинитивно неможе секоја песна да ја пее, но не значи дека незнае да пее. Победников и мене ме потсеќа на Ламбе кога победи Ај нека му е со среќа Јас мислев дека или Мања ќе победи или Сара или Елена. И уште нешто.... Песниве? Срамота! Златно славејче? Боље се
Весна бејби. И нејзе не и‘ е лесно, си живее жената во свој филм А кој спомна нешто за неа и за тоа зошто Тони и‘ бил слаба точка или така нешто? Ај ако може да ми кажете Ако не е за овде, лп пратете ми. Бек ту бизнис, таа Мања ич не ме бендиса. Многу едноставно ми пееше и стварно не знам што ја испофалија толку. А текстовите.... па мене и не ми беа така лоши Туку што забележав. Пред да почнат да пеат дечкиве, нели водителите зборуваа за гласањето. Кажаа дека според гласовите од публика оној што ќе има најмогу гласови ќе добие 10 поени, а оној што ќе добие најмалку - 1 поен. Така и беше. Ама спомнаа и за гласањето на жирито нешто... јас мислев секој член на жирито одделно ќе го покажуваат како гласа. А не тие оп цуп, ајде сега Иво ќе го каже победникот Глупости.
Не знам зошто точно Тони не може да ја смисли да не ширам дезинформации се е на шпекулации кој со кого зошто . Инаку Тони кај стигне ја плука на секоја свирка,по весници и телевизии. Многу го сакам Тони ама тоа што го зборуваше за Весна не чини Навреди за физички изглед за маж му за нејзината работа за гласот значи ја направи подоле од .... Не знам баш најточно што е работава само знам дека буквално не ја вади од уста Тони ....