Не е сечиј вкус, најмалку на возрасни, но е по вкус на деца. Соба 1. Избор на 4г девојче. Соба 2. Избор на 5годишно девојче Соба 3. Избор на 7годишно девојче Мој избор за бебуш
Колку се интересни што имаат различни интереси сите три. Бебуш е бебуш па не го коментирам. Ама собите им се прекрасни. И баш се детски.
Ова влегува во беж хоум, тоа ми беше зборот. +и сликата со жолто дреч. Може индивидуално да се миксаат стилови и не мора целосно само беж па беж, оти така бил "трендот" . За превише и само неутер загушени бои еднолично и јас не сум воопшто. Преубави.
Пред некој ден налетав на видео каде сета соба беше беж до степен што и 2-3 сликовници на полиците беа со беж корици. Значи не е битна приказната, битно е корицата да се уклапа во амбиентот. Е тоа е налудничаво според мене.
Малце да разбиеме монотонија. https://www.instagram.com/reel/C7wUN-yo5lT/?igsh=MTV1bml1MDFvbTVxNQ== Ако имаш осет за естетика и добар стил, многу поубаво е сè со бои и дизајн.
Идејата е мислам да се миксаат стилови со беж стилот ако добро разбрав, и ми се свиѓа тоа имам и веќе пишано, само мене не ми се свиѓа стриктно нијансава и волку дреч.
Се мора да е во крајност едниве бледи мислиш алергични на боја, другиве све ми боје лепо стоје. Што бидна до нормалното користење на бои?
Мене керка ми 5год. за играчки бира јаки бои куклите и се со црвени, сини, портокалови бои, жолто, зелено, има само едно мече беж боја и едно кафеаво никогаш не си игра со нив Но со облеката си имам проблем , нема шанса да и облечам нешто во јака боја или дречлива, одма иде цимолење, се соблекува сама си бира бои на облека се и е во нијанса на месо боја , нежна праска , пастелни но светли розе, плаво , зелено,виолетово, кремасти нијанси , дури и чорапите Еднаш умрев од срам во продавница и пробав црвено фустанче кое дерење ми удри отогаш ни на крај памет не ми е да и купам нешто ако таа не избере, а собата и е све ми боје лепо стоје, но облеката не.