Site sto planiraat da pravat korekcija na nosot da ne pomislat da go pravat toa na klinika,a posebno ne kaj Lidija Dubrovska! Mene me upropastija tamu! [mod-kirilica:2x4josuh][/mod-kirilica:2x4josuh]
Gi procitav site postovi, i sum zainteresirana da pravam korekcija na nos, imam problem so disenjeto uste od mala, nosot mi tecese cesto, i imam iskrivuvanje na nosnata koska, i mala grpka. Pa me interesira koja tehnika se koristi pri operacii na nos? Zosto sum gledala porano na Tv kako celosno ti ja otvaraat kozata nagore, a vcera vidov na youtube, kako toa se pravi so tn" zatvoren tip" samo preku nozdrite. Isto me interesira, dali za vreme na operacijata dobivas celosna anestezija, i kolku vreme odprilika trae toj zafat? Potocno koja metoda ja koristi Dr. Jane Netkovski? Vi blagodaram [mod-kirilica:1jusi2r1][/mod-kirilica:1jusi2r1]
Здраво мамица2! Да носот се работи само преку ноздрите нема тоа отварање на коза,со целосна анестезија операцијата трае 2саати или 2ипол одприлика. А ако решиш да одиш немој на клиника јас би ти препорачала само Др Даскалов и никој друг.Позз
И јас би го препорачала Даскалов, една другарка правеше корекција на носот кај него и ептен е задоволна, исто така и братучетка ми правеше корекција на увото кај него. Велат дека многу добро и квалитетно работел.
Bas go gledav cera bese gostin na Zare berber, ama malku fativ toj vo Sistina e? moze nekoj da mi dade broj da go iskontaktiram?
Kolku cini operacijata na nos kaj nego? I kako se zakazuva? [mod-kirilica:24pomhie][/mod-kirilica:24pomhie]
Не знам за нос колку чини, но братучетка ми за двете ува плати 300-350 евра. За закажување таа беше таму кај него, прво биле да разговараат за цената, за операцијата што како. Мислам дека можеш и да се јавиш ако имаш телефонски број па да се распрашаш
Операција на нос чини 1400евра,мозеш да си бираш каде да заказеш преглед дали во систина или ремедика работи во двете болници.Консултазија цини 1500ден. во двете болници.еве ти број од ремедика 02/2603100
MAmica.....jas sum vo vodite na medicinata navlezena i veke znam koj kakvi doktori se... i vo obicniot zivot toj sto se fali,znaci deka saka samo da privlece vniamenie a nema nikakva vrednost..Taka eve dr.Daskalov go gledame samo po televiziive vamu tamu..si se reklamira,no sepak ne e najdobar..Ako sakate da operirate pogolema povrsina za estetska ubavina,kako zadnik ili gradi ili nesto stomak ,dr.Daskalov e dobar vo toa..No negovata specijalizacija e poveke za toa...Sepak dr.Jane NEtkovski e strogo opredelen za nos..negovata specijalizacija e toa podnebje..toj e fokusiran za promenite vo minijaturnite delovi a toa e nosot..taka da..jas bi ti go preporacala nego..Clen e na milion organizacii za doktori so takvi specijalizacii,Clen e na nekoja Evropska organizacija za rinoplastika.Stavrno e umtenik covekon..Prezadovolna sum od nego..A i cenata za koja toj ja raboti rinoplastikata e smesna za razlika od drugite doktorii sto se reklamiraat deka se najdobri..Jas vi kazav nekolku pricini koj e podobar,,e sega vase e da odberete..MEne mi e odbrano gajleto veke i sum najsrekna na cel svet sto imam najpreubav nos na svet..MI se vrati i samodoverba i mislam i ubavina) [mod-kirilica:3pnehi5e][/mod-kirilica:3pnehi5e]
Причината поради која се охрабрив да направам операција на носот сте токму Вие, Powerpuff. Некако ме охрабривте со тоа дека ништо не се осеќа за време на операцијата, зошто една моја школска правесе во средно операција на нос, и казуваше како било многу болно и како осеќала како ја "удараат" со инструментите по носот,,,, и од тогаш кога слушнав јас се повлеков. Пред само неколку дена ја најдов оваа тема на форумов, и гледам дека навистина не е нисто страшно, впрошем јас 2 деца родив, па за ова нема проблем. Те молам прати ми порака ако не ти е тешко да ми расказеш подетално како помина на операција. И ако имаш телефонски број од Др.Нетковски, Поздрав
На клиника едно време на сите исти им ги правеа носевите... Стварно кога ќе погледнете девојки што ги правеле исти им се Така да јас дефинитиво (не верувам дека би го правела носот али ако имам некоја причина да го направам) би го правела носот во странство! Поскапо е али ќе знам барем дека добар доктор го правел и дека нема да ми изгледа како на уште 500 други девојки. На некои убаво им стои ама неможе убаво да им стои на сите исто нос
dragi moi! pochnav od prva strana da chitam,pa vikam da vi kazham jas shto znam.. Daskalov pokazhuva sliki od pominati pacienti (shto NE E profesionalno) i e 1400evra. me interesira,kolku e kaj Netkovski??? kako shto chitav sekoj kazhuva razlichna cena,i iskreno toa pomalku od 20000 mi e malce chudno.... mojot e shirok i golem vo profil a sum visoka i slaba i mnogu se PRIMETUVA shto me nervira..pomagajte... vekje powerpuff sesilija terezija mi se kako drugarki od shto gi chitam ushte od preeska
vo pravo si deka pravea isti nosovi.NO EDNO VREME BESE TOA.. Dubrovska im gi pravi na site isti nosevite...imam zapoznaeto nekolku luge sto bikle kaj Dubrovska i stvarno ne mi se dopaga toj skokalnica nos..Uste ednas ke kazam deka dr.JAne gi pravi prirodni nosevite i bas kako vi nalikuvaat na vasite lica.Negovata specijalizacija mu e samo za nos,a ne kako i nekoi sto operiraat i gradi i zadnici i sve mi takvi raboti.NE e isto toa..Koga ke se skoncentriras vo edno nesto,moras da bides idealen vo toa nesto ) pozz od mene do vas ) znam deka ke vi znacat komentarite od site nas sto sme praveni operacija,zatoa sto znam kolku mene mi znacea,pred da se pravam operacija..SO SREKJA NA SITE. [mod-kirilica:32n7msjv][/mod-kirilica:32n7msjv]
Кај Јане Нетковски операцијата чини 750 евра. Пишав мислам поназад. A може и за 300-350 евра, ама ќе треба да чекаш долг период, ќе те стават на листа за чекање. Поздрав.
Zdravo!Jas sum nova na forumot.Da spodelam loso iskustvo so vas.Dolgo vreme planirav da pravam korekcija na nosot,se plasev od operacija,konecno se odluciv,no i se doveriv na pogresna osoba.Ne e ubavo da se spomenuvaat iminja ama za da ve predupredam da si znaete operacijata bese kaj Daskalov i ne samo sto ne sum zadovolna tuku mi se srusi svetot,sedam doma i placam,ne izleguvam,se prasuvam kako ke se soocam so lugjeto nadovr,treba da trgnam na rabota.Sedam na interent i baram resenie.Nosot pred operacija mi bese poubav,sega e ponepravilen i ne odgovara na moeto lice.I hirurzite treba da znaat ne e samo da se zemat parite i seci,se menuva linciot opis,ako ne znaat neka rabotat.Razmislete dobro,informirajte se i pred operacija rasparsajte se za site detali.Ako ne treba ne pravete. [mod-kirilica:2cd4ghfb][/mod-kirilica:2cd4ghfb]
eve sum jas, pred i potoa operacijata se nadevam deka ke vi se dopadnam ) cekam komentari eve go umetnisckoto delo na Dr.Jane Netkovski! fenomenalen e ajde cekam komentari )