Корекција на носот

Дискусија во 'Лице' започната од enca.69, 7 јануари 2010.

1. Olgitsa

Olgitsa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    798
    Луѓе, како ова 1.700 ден за операција на нос?? Некако малку ми се гледа..
    Ко што гледам не е операцијата од здравствени, туку естетски причини...
    Доколку веќе се оперирам од здравствени, секако ќе искористам и да го потсредам малце носето.. Иста е цената? 1.700 ден и за двете?
    И ова важи за сите болници?? Воена, државна??
    Секако ако се има плави картончиња праиме муабет..

На Spasova Violeta му/ѝ се допаѓа ова.
  2. teateevska

teateevska Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2014
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    46
    Здраво, девојки.Јас треба да идам кај Тримовска - Радевска Ана, исто од воена болница и ако има некој искуство, нека пише зошто се уште се двоумам, што да правам.

Последна измена од модератор: 8 декември 2014
  3. Ина26

Ина26 Нов член

Се зачлени на:
    13 јануари 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво, ако може некој да ми каже дали е подобро корекција на носот да правам во воена болница (државно) или на приватно кај доктор Даскалов. Се мислам бидејки разликата во цените е голема. Дали третманот би бил различен, ефектот ист или ќе има разлика. Не сакам да се покајам, мислам да одам во воена болница ама кога подобро ќе размислам приватно си е приватно и мислам дека би имала подобра нега и минимална болка во споредба со државна установа. Многу се мислам, ве молам посоветувајте ме.

4. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.673
    Негата можеби да, ама болката верувам е идентична без разлика дали било државно или приватно. Процедурата и техниката е иста, ти и твоите финансии одлучувате дали ќе поминете во добри или не така добри услови. Изборот на правиот доктор го прави ефектот.

5. DirtyQueen

DirtyQueen Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    179
    Јас се оперирав во воена болница, кај Раде Филиповски. Условите си беа одлични, сестрите се цело време покрај тебе, доаѓа чистачка неколку пати во денот и средува, јадењето е убаво во споредба со тоа од државна болница. Значи се на се за условите да не се секираш, скоро исто ќе ти биде како на приватно а ќе дадеш мноогу помалце пари, скоро ич бидејќи здравственото покрива. Топло ти препорачувам да се оперираш во воена, без разлика кај кој доктор, Раде е професионалец, и немав никакви проблеми после операцијата, нормално болеше првите недели но тоа ќе го чувствуваш каде и да се оперираш.
    Ако имаш било какви прашања, слободно :)

На Spasova Violeta и daksi им се допаѓа ова.
  6. idontcare

idontcare Активен член

Се зачлени на:
    24 јули 2014
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    10
    Јас се оперирав кај Добри Стоименов во воена болница и после операција немав никакви болки, значи зависи до организмот кај секого не е исто. А за негата ич не се секирај, сестрите цело време се тука, до тебе си имаш дугме ако ти треба нешто му ѕвониш и одма идат , чисто е средено , јадењето беше супер . Сега ти си знаеш , јас доста се двоумев и не зажалив. Најпофални зборови имам за докторот и за болницата.

На Asja му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Carrington

Carrington Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5
    И јас како и сите тука сум заинтересирана за операција на нос, го скршив носот во школо пред многу години и од тогаш имам проблеми со дишењето, а и естетски не ми се допаѓа како изгледа.
    Ви благодарам на сите кои ги споделувате вашите искуства бидејќи ми даваат храброст и јас да побарам решение за мојот проблем. :)(y)

8. snowflake.xoxo

snowflake.xoxo Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2015
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    55
    Нова сум на форумов, но подлго време ја следам темава бидејќи одамна планирам да направам операција на носот и од здравствени, но повеќе од естетски причини. Прилично за сите спомнати доктори имате дадено и позитивни но и негативни критики, затоа и ми е тешко да се одлучам кај кого е најдобро да правам операција.. Моментално се мислам помеѓу д-р Јакимовска и д-р Добри Стоименов. Имам 17 години и ми треба мислење, дали мислите дека е подобро сега да направам операција или да почекам уште 2-3 години? Пошто повеќето викаат дека сеуште е рано бидејќи се развивам и се тоа, но не сакам да се предомислувам кога веќе се решив да правам :?:. И што мислите за докториве, дали се доволно искусни или ќе згрешам ако се оперирам кај некој од нив?

9. Olgitsa

Olgitsa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    798

Пожелно е да се прават операции после 18 години, а негде и после 21... За твое добро.

10. daksi

daksi Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    4
    Devojko koj mesec se pravese dali cekase mnogu kolku te kostase i ako moze fotografija pred i potoa blagodaram odnapred

11. daksi

daksi Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    4
    Koj period se pravese kolku te kostase i dali se ceka mnogu ako moze fotografija pred i potoa

12. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    3.480
    Може ли да ми кажеш ако знаеш кај да го најдам Др.Јане.Н ?

13. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    3.480

Го имам истиот проблем како тебе.. Може да ми кажеш дали беше кај др. Јане и што ти рече.. Благодарам однапред

На valdeta му/ѝ се допаѓа ова.
  14. valdeta

valdeta Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Ciao.Може да ми го испратите и на мене бројот на Др.Јане Нетковски, ќе ви бидам многу благодарна, бидејки ми го уништи носот Др.Дубровска;(;(;(;(

15. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.587
    Допаѓања:
    5.934
    Od kade taa informacija
    1.700 denari?
    Navistina e mnogu malkuu

16. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.673
    Да, цената е таа доколку има девијација на носот и важи само за "8ми Септември".
    Информација од луѓе што веќе се оперирале.

17. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    070/340-808
    провери дали уште го користи овој...

18. libra89

libra89 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2014
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    24
    Dr dubrovska napravi problemi i na sestra mi, ima koskice loso zarasnato sviri dodeka disi, a nosot I nema pravilna forma

19. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    3.728
    Јас правев операција минатата недела кај Др. Добри Стоименов во воена болница (8-ми Септември) со здравствено осигурување и упат од матичен.
    Инаку иста цена е и септопластика и септоринопластика. Патив вкупно 1700 денари за операцијата, за болничкиот престој и пост оперативната терапија.
    Задоволна сум инаку и од операцијата и од условите во болницата.
    Ако треба било каква информација, слободно пишете. :)

На Kitkamm, Pinafan, Asja и 4 други им се допаѓа ова.
  20. Spasova Violeta

Spasova Violeta Нов член

Се зачлени на:
    17 февруари 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Ej

Zdravo ve zamoluvam ako moze malku podetalno za ova sum zainteresiranaa i me interesira poveke detalno,fala.vi odnapred

Zdravo vistina tolku e cenata? Zacuduvacki imam i jas problem so.nosot sto pobrzo.sakam da ja pravam.operacijata i da se iskonsultiram so onie koi veke ja.imaat napraveno

Модератор: Ве молиме, не испраќајте две мислења едно по друго, доколку сакате да го дополните мислењето, редактирајте.Користете кирилица.

Последна измена од модератор: 17 февруари 2015