Девојки,ми треба мала помош.Се работи за машки обетки и дали знае некоја јаде би можело низ Скопјево да се најдат.Фала
Не сум некој фанатик за обетки. Кога ќе видам некоја девојка да разгледува и да мисли 15 минути за едни обетки, ептен ми е глупо. Имам дома неколку, но повеќето ми се поклонети.
Сакам да носам обетки ама не долги, кичерајски ко певаљка ами малечки нежни неприметни во розе боичка. Имам неколку пара во форма на машнички, пеперутки и пауни(овие последниве никогаш не сум ги носела ми е страв на некој да му се причини дека тоа се какошки наместо пауни пошто секој има различна перцепција на нештата.
Имам многу долга коса, па или не ми се гледаат, или ми се уплеткуваат во коса, затоа најчесто не носам Имам дома неколку пара, кога одам некаде со собрана коса - ама тоа е ретко
Dobro stom ja Ima ne sum ja videla korova . Kolku cinat najeftinite obetki vo zlatarata zlatnite? A kolku na svarovski? Znae nekoj?
Мене ми се најомилениот акцесоар. Ги сакам дискретни, да ми соодветсвуваат со облеката. Најчесто со бисерче или камче, од филигран исто така, мексичко сребро... Ми даваат некој фајнал тач на целокупниот изглед, ми го отвараат лицето и скоро секогаш носам. Спротивно на тоа, долги и гломазни не ги сакам ниту на мене, ниту на друг кога ги гледам. Така да, обетки бринг ит он!
Обетки немам навика да носам често, и онака косата скоро секогаш ми е пуштена. Инаку повеќе сакам мали, отколку долги и тешки обетки .