СП до @Biodevojka Редовно ги читам твоите мислења со детални описи и љубезни одговори за позитивноста од употребата на природната козметика за нега на здрава кожа и коса потврдени со фотографски материјал и би сакала да те поздравам на патот кон истражувањето и анализирањето на органската линија производи. П.С. Се надевам дека јаболкото е органско
Скопје ви посакува убав и исполнет ден со позитивни работи за сите по едно парче торта,да се облажиме по сабајлечки
Леле драга какво прекрасно изненадување! Ми го разубаве денот, не ни знаев дека постои ваква тема!!! 1000 пати благодарам од срце. Секако дека ќе продолжам понатаму и тоа со полна пареа да истражувам, презентирам и помагам. Благодарам, не знам што да кажам, ме остави без зборови!!!
СП и welcome back до @Dala СП до @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, @Barbie07 и @Summerlover, одамна не сум ги поздравила И еден огромен и до: @Valerin @Anabelle.Amorette @IronLady @Lella @Marossa @Jordanovska-K @Kukla994 @Lady Phoenix @Abrakadabra @vitamina @mirandaa @eliesaab @Adi888 @srcence1607 @QweenSM @Ginger^ @Barbie20 @Madam-A @Elissa @Viktorijaaa5 @Adina @crimson @Sanjichka007 @anichka94 @Ivy89 @AnaKarenina @ozbilnazena @cresa-jagoda @julie77 @galapce @makedonkamak @Ketchup @PogbaPol @Captain-Omni @Bender Rodriguez @Скопјетесакам... Имајте убав викенд златни
Специјален поздрав до сите луѓе кои широкоградо гледаат на светот и сите негови составни делови, кои животот го живеат во полн здив - вдишуваат свежина, издишуваат љубов и ведрина. Многу ми е драго што секојдневно сум опкружена со вас, што нашите енергии се судираат на различни полиња, предизвикувајќи искри од емоции и креативност. Ви благодарам што постоите
Еден голем Сп до @Giovanna Се мислев што сликовито да ти подарам, изборот падна на благослов од Да си ми здрава и жива, среќата низ живот водилка а некој таму горе нека дари светла иднина Благодарам на убавите зборови, задоволството е мое и мило ми е што на форумов има посебни личности Нежни звуци и мирис на црвена роза
Специјален поздрав до форумџикиве што поретко ги има на форумов,ве гушкам и да знаете дека фалите @Ivy89 , @Rama , @LittleChili Исто така поздрав и до @kjukli ,ти честитам и ти посакувам мноооогу успех и со двата факултети,што побрзо да си ги земеш дипломите,само десетки во индекс да се редат! Многу ми е мило за тебе. Поздрав и до брачедите @Elissa и @Adina ,преинтересни сте ми овде во СП