Хахаха да не биде празен поздрав кога веќе пренесуваш бакни го од мене.rofl: Благодарам на тортава прекрасна е баш по мој вкус.
Специјален поздрав до @ninja35 @Petar80 @WishMaster @lunicka @Val-Dim @danichap @galapce @referentka @Annath @Lady Phoenix @bittersweet @joy1 @MilaP @Bridget @Bozica1980 @zhap4e @Tajnaotrovna @vitamina @WORRIED.BT @Sesil @mareane @sanjaeva @Sky-butterfly @stetoskop @Peppermint @nena2010 @PUPICA @JuLleE @♡BuBaLe♡ @ph.orhideja @sesilija @friendy @emkaemka @evangelina.ina @MacenceEna @duffi @baba Rada @Ana Marija 1 @mal.ecka @Dust @promeneta @kukla21 @Ordinary @DVAANGELA @Espadrila @Viktorijaaa5 @menelele @monik55 @VladeMila @mariatim @do-re-mi @Ariel @Doozy @Lilit @Cka @Emy867 @AngelOfArh @LadyC @Petra777 @Umbrella22 @mami blue @fallenangel @iloveyou29 @jasna83 ќе се сетам уште на некој
Јас перверзна? Срам да ти е. Кога ќе го видам ќе му предложам да се зачлени на форумов. Ќе му биде забавно овде. Он и така има голема смисла за хумор.
@Peco , а готова бев да се наљутам бе чоек, барам, читам ме нема...Ау што ти значи ПМС (ќе му се скарав на нај мирољубивото чоече во +/-40) Значи голем поздрав до тебе
До дамите и некој господин од темата +/- 40.....благодарение на нив си заминав од темата анксиозност и поубаво ми е
Специјален поздрав до младите надежи на форумов, кои ми влеваат доверба за тоа дека иднината на светот навистина е во добри раце: @Lella, @Papillon.Papi, @Tan4ence, @Someonespecial, @Anabelle.Amorette, @Gosh.
Thank you, thank you, thank youuu Поздрав и до тебе и до останатите прекрасни девојчиња што си ги спомнал!