Не знам зошто го перцепираш како фалење. Точно дека е битен сексот, но атмосферата во која се одвива сексот влијае на целокупното доживување. Не е исто да имаш секс на пријатно и убаво место или во канцеларија ко на Пантиќ од „Тесна Кожа", нели?
ехааа, баш разиграно по овие бироата на форумот.. лисја, докумнети летат, браво, па и унапредување на работни места.. ехехех не сум имала секс на работно место, со оглед што работев до скоро во еден маркет, еден од поголемите, па сум немала прилика и БИРО каде, а дечко ми на поминвање кога ке влезеше за да ме поздрави, немаше каде бидејки полиците нормално се малку и не толку згодни,а и би дошло како еден вид на паблик секс па досега и најверојатно цела македонија ке знаееше каде и со кој па дури и како хахаха или па на магационерот да му речев да почека некоја минута надвор, па ние зајачки внатре со дечко ми .... ххехехех иначе да сум имала некој такви фантазии, но не на тоа работно место. Можеби еден ден ако работам тоа што го замислувам и сексот ке испадни, но се разбира со дечко ми или тогаш сопруг... Не се знае..
Прочитав погоре една поговорка и се придржувам кон неа каде што вадам леб не вадам такво. Но кај друга на работа да и тоа неколку пати. (признаниево д ане се злоупотреби хахах)
Треба да си со многу низок морал на човечи вредности за тоа да го правиш на работно место.Едно големо НЕ
Не се однесува ова за никого од тука, тоа е мое лично мислење, а ако некој се пронајде во мојо пост ,нека му ја мисли
Ауууууууу..што врска има сега моралнизок или висок..па Клинтон и Моника кога можеа зошто не и јас!?? Да, да, сум имала секс на работа ама од како ни ставија камери нема веќе
А ако на исто работно место работите!??? Прашањето и не беше за неверство туку за секс на работно место