Прку глава ми е од 1Луѓе кои лажат 2.Кои се прават дека се знајат 3..Преку глава ми е од тоа што за мајка ми сум мрзлива 4..Преку глава ми е од школото , се е неправедно 5. од тие што ме нервираат 6.Машки мамини галеничиња, плачковци, нафурани типчиња без никаква идеја за себе и светот околу нив 7 Преку глава ми е од лицемерни, дволични, себични, искористувачи, луѓе кои мислат дека се препаметни и дека светот се врти околу нив 8Преку глава ми е од градов што нема каде да се излезе и ништо интересно не се случува 9Преку глава ми е од одредени професори кои незнаат да предадат лекција а не па да отценат ученик + пишуваат незаслужени оценки. 10.Преку глава ми е од луѓе кои ме осудуваат, а не ме ни знаат
1.Преку глава ми е од сите нереалистични луѓе. 2.Преку глава ми е од тестови и испрашувања. 3.Преку глава ми е од луѓе кои сакаат да ми солат памет. 4.Преку глава ми е од паметњаковци и шмизли. 5.Преку глава ми е што јас сум најстарото дете. 6.Преку глава ми е што сите мислат дека јас сум едно повлечено детенце кое не сака да запознава нови луѓе поради тоа што сум срамежлива (а јас сум срамежлива околу луѓе со кои не сум опуштена) 7.Преку глава ми е што ме категоризираат, а не ме ни познаваат,пример бубалица. 8.Преку глава ми е од копирачи и копирачки. 9.Преку глава ми е од неблагодарни луѓе. 10.Преку глава ми е од луѓето кои знаат дека грешат, а мислат дека се во право!
1 од протестиве што се случуваат низ Скопјево наше 2 од искомплексирани глупачки што сакаат да ми расипат нешто во врската 3 од некој/а со разголени слики на фб само за +400 лајкови 4 од тие што мислат дека фб=diary 5 од тестови и испрашувања 6 од гужви по автобусите, поготово вторник и петок 7 од станување рано (т.е. 1ва смена) 8 од досадни или глупави луѓе што мислат дека цел свет се врти околу нив 9 од алергииве што си ги имам на пролет 10 од луѓе кои немаат свој живот, па се замараат со мојот -.-
1. Меѓуетничка омраза. 2. Меѓуетничка омраза. 3. Меѓуетничка омраза. 4. Меѓуетничка омраза. 5. Меѓуетничка омраза. 6. Меѓуетничка омраза. 7. Меѓуетничка омраза. 8. Меѓуетничка омраза. 9. Меѓуетничка омраза. 10. Меѓуетничка омраза. Ништо друго не ме нервира, ништо! -.-
Преку глава ми е од :Живеење во облаци и ниски падови,нафурани суштества,од вакво нестабилно време.или нека заврни или нека огрее сонце,од учење на крај на учебна година,од „паметни“ мисли..одвратно,Од чаламџии и лигуши на секој 3-ти чекор,и преку глава ми е од тие што постојано се жалат ,како со тоа ќе променат нешто!!
Преку глава ми е од многу работи од кад да почнам Преку глава ми е од фејсбук Преку глава ми е од прости, себични луге Преку глава ми е од факултетот Преку глава ми е од кафичи каде што одат едни исти луге, едни исти муабети Преку глава ми е од дискотеки каде што никој не се забавува туку само озборуваат Преку глава ми е кога некој ке ми рече зошто го правиш тоа овака ке речат, онака ке речат ( правам што сакам, мој живот, мој избор) Преку глава ми е од машки, расправии, љубомора, раскинување Преку глава ми е од личности кои мислат дека само тие се во право, се тие знаат Преку глава ми е од егоисти, ароганти личности Преку глава ми е да ми викаат зошто не си фатиш дечко и уште многу, ме мрзи да набројувам
1преку глава ми е од муабети леле лицето ти е со бубулици, ; 2преку глава ми е од муабети леле си ослабела или си се поправила , ; 3преку глава ми е од непрекинато репризирање ,емитување на турски и индијски сериии ; 4преку глава ми е од викање ,дерење и расправии; 5преку глава ми е од искомплексирани луѓе кои ги лечат своите комплекси со тоа што ги исмејуваат другите ; 6преку глави ми е од муабети леле ти го видов ваму ти го видов таму со овој беше со тој беше ( ве праша ли некој нешто ) ; 7преку глава ми е од моите кога ми се мотаат низ соба ,преку глава ми е кога ги гледаат нивните турски сериии по стотипат во неделата како да ги учат репликите напамет ; 8 преку глава ми е од учење на досадни предмети за кои некој напишал книга со куп глупости во неа и ти се прашуваш добро мене ова ќе ми затреба во животот како не бе ; 9.преку глава ми е напорни луѓе ,кои не прифаќаат Не како одговор; 10.преку глава ми е од муабети кога ќе ја видиш Америка ќе видиш што е живот и ќе бидеш друг човек кога ќе се вратиш назад ,како не бе а ние што не одиме во Америка обични смтрници сме ,ние не сме луѓе ;
Преку глава ми е од: 1. Дволични и себични личности. 2. Школово (ајде уште 2 недели ) 3. Трошење време на интернетов. 4. Пензионери во автобусите. 5. Јадење го*на на велико за личности што не ги ни знаат. (типично македонска работа) 6. Постојано да потсеќаш некого да направи нешто, зашто од "немање време" сеуште не завршил работа. 7. Кога ветеното не го исполнуваат. 8. Од ужасново време, да не знаеш дали лето иде или зима. 9. Станување рано наутро, да не може човек на раат да си се наспие. 10. Да го чекам него! Добра тема, ми требаше ова некаде да го исфрлам!!!
1. ЕУ и Нато, да имам власт во раце, прво нешто што би забранила се овие два збора. 2. Грција и името, засекогаш на листа 3. Лигави луѓе, ( шмизли, фалбаџии, прчли, кремци итн), ме фрустрираат и вадат од такт. 4. Безработица, безпарица, срамота секој втор млад човек не работи, не заработува а башка што секојдневно се спомнува и се соочувам со истото, ооо Господе аман за аман нека ја снема. 5. Измамници, лажговци, дволични и себични луѓе, колку и да бегам од нив ко за беља тие ми се зад петици. 6. Дождливо и променливо време, 7. Спомениците низ Скопје, што се накитивме мајката џоа Брунеи, се у злато, велком то Кичерленд. 9.Турбофолк музика и сите могучи певаљки, што бугарки што србинки, ова ни у лудница го нема. 10. Индиски серии, малку ми е Шутка и Топана па уште и индиски серии.
преку глава ми е од 1. дволичност 2.неискреност 3.луѓе кој го бутаат носот каде што не им е место 4.секојдневието 5.колешката на работа 6.правењето кифли 7.секојневното средување по дома 8.дождов 9.од фамите кој се прават секој ден( евровизија, сите турски серии, нато и еу) 10. и понекогаш преку глава сум си самата себе со СЕ
1.Од лицемерни пријатели 2.Од комсивките (ауу никави се само го пикат носот насекаде) 3.Од нередовниот живот (јадене и спиенје) 4.Од некои колеги/колешки 5.Од дечкоми 6.Од трошоци кои немаат крај 7.Од дождот што не престанува да врне 8.Oд земјотрсиве аман веќе 9.Од тоа да бидам добра и сите да ја злоупотрбуват мојата добрина 10.Од тоа што ништо не излегува како што сакам јас
1. преку глава ми е од променливото време еднаш сонце, еднаш дожд 2. преку глава ми од луѓе кои мислат дека се знаат 3. преку глава ми е од сељаци 4. преку глава ми е од луѓе шо си играат држава, доста е 5. преку глава ми е од луѓе шо не ме знаат доволно а секојдневно ме прашуваат за важни детали од мојот живот 6. преку глава ми е од малограѓанштината што ни владее во државава 7. преку глава ми е од лажговци, лицемери, лигави, снобови 8. преку глава ми е од патриотизам 9. преку глава ми е од секојдневието 10. преку глава ми е некогаш и од самата себе!
1.факултет 6.факултет 2.факултет 7.факултет 3.факултет 8.факултет 4.факултет 9.факултет 5.факултет 10.факулет .....
Компјутер како што знае да ме изнервира ништо друго Ем го тинтриш нон-стоп ем се нешто му фали. Ми се смачи од трчање низ нетов по програми за да го нахрани човек, да му е арно на душата, да не штуцка, да не заспива... последно, си имаме мака со фонтовите на страниците Што е многу-многу е! Ем ме ослепе скроз и од тоа ми е доста. Мутниот поглед, мој
1.Лажење. 2.Цело време да сум искрена кон некој а тој да не е кон мене. 3.Тоа што немам искочено веќе 3 недели и повеќе. 4.Што немам другарки вистински. 5.Мразам оговарање. 6.Машкиве што се праат фаци на фб. (тука спаѓаат и женските) 7.Едно девојче што учи со мене. 8.Кога мајка ми очекува премногу од мене. 9.Преку глава ми е тоа што сеуште го сакам бившиот. 10.Школово. (ајде уште 2 недели ќе издржам)
1.Дволичност 2.Лажење 3.Од глупачи што се е*ат со кој стигнат 4.фејзбук 5.факултетот 6.од луѓе што сакаат се да знаат 7.од луѓе што не сфаќаат шала 8.од тоа што немам на кого да му се доверам 9.колешка на факс 10.и од луѓе што мислат дека се премногу паметни и се знаат !