1.Дволични луѓе 2.Љубомора 3.Фејсбук 4.Тестови во школо 5.Луѓе кои беспотребно се мешаат во туѓи животи 6.Луѓе кои те осудуваат без да знаат нешто за тебе 7.Негативност 8.Дечишта што премногу се замислуваат 9.Непочитување 10.Себичност
Политика Малограѓанштина Лажење Радозналите комшии - рекла казала Фејсбук Лицемерие Предрасуди Завист Шмизли ова лигли т.е снобови од луѓе што немаат свое ЈАС
1. Работава, сакам да ја сменам под итно; 2. Политика, без разлика дали е пред или по избори, сеедно; 3. Дволични луѓе; 4. Љубоморни луѓе; 5. Завидливи луѓе; 6. Луѓе кои го изгубиле своето Јас и го бараат моето; 7. Силно суетни луѓе; 8. Немаштија; 9. Болки секој ден, нон стоп; 10. Свекрва ми...
1.ДВОЛИЧНИ ЛУЃЕ 2.ЛУЃЕ КОИ НЕ СЕ ЖИВИ АКО НЕ ДОЗНААТ НЕШТО 3.ЛУЃЕ КОИ ЦЕЛ ЖИВОТ ЗИМААТ А НИКОГАШ НЕ ДАВААТ 4.ЛУЃЕ КОИ МИСЛАТ ДЕКА ЗНААТ СЕ ЗА МЕНЕ А НЕЗНААТ НИШТО 5.ЗАВИДЛИВИ И ЉУБОМОРНИ ЛУЃЕ 6.ФАЦЕБООК 7.ИСКОРИСТУВАЧИ - ЛУЃЕ ОД КОРИСТ 8.ЖЕШКО ВРЕМЕ 9.''ДРУГАРКИТЕ'' 10.НЕОСЕТЛИВ НАРОД
1.Машки 2.Педери 3.Научници 4.Искоритувачи 5.Фејс 6.Досадни Филмови 7.Измислици 8.Вулгарни луѓе 9.Плашливци 10.Лажговци
1. Неиздржливава жештина 2. Мајка ми со нејзиното трчање по мене 3. Луѓето на фб кои постојано се жалат колку им е тешко средното/факултетот и колку страни имале за учење 4. Луѓе со предрасуди и конзервативни размислувања 5. Секојдневниот стрес 6. Ископлексирани луѓе 7. Несигурната иднина во поглед на заработување 8. Лицето кое никако да ми се исчисти 9. Сопствениот страв додека јадам дека можам пак да се здебела 10. Од женските кои ми го брукаат полот
1.Позери. 2.Лигавење. 3.Моето паничење за се и сешто. 4.Дотични. 5.Горештиниве. 6.Типки кои незнаат да чуваат тајни. 7.Прослави. 8.Дерење. 9.Мојата приврзаност кон одредени луѓе. 10.Кавги.
фб Љубомора лажни пријателства Луѓе кои се мешаат во туѓи животи шмизли кавги учење лажговци искористувачи тестови во школко
1.кавги 2.недоразбирања и недоверба во семејството 3.кога некој доцни 4.учење на природно-математички науки(предмети) 5.кога кажувам вистина,а соговорникот мисле дека го лажам 6.болка во забите 7.хорор сонови 8.немање на пари кога ми требаат 9.лицемерие и непочитување 10.луѓе кои се обидуваат да те направат тоа шо не си.
1.Кавгите со моите. 2.Напнатоста дома. 3.Простодушните луѓе околу мене. 4.`Јакиот` образовен систем. 5.Неписмените професори. 6.Нарцисите. 7.Озборувањата. 8.Мојата мила провинција. 9.Мојата чудесна Македонија. 10.Турските серии и сличните на нив пропагандни програми.
1. Школово 2. Моиве комшии кои што немаат ни 2 грама осет. 3. Школово 4. Другаркава со која што се молиме да дојде на кафе незнам од кога. 5. Нервозата и напнатоста на мајка ми што полека полека ми ја пренесува и на мене. 6. Школово 7. Станување у 7 саат дури и тогаш кога сум втора смена затоа што имам за учење. 8. Прост народ кој незнае да сврзе 1 реченица без вулгарни зборови. 9. Напатениве девојки кои тагата си ја лечат така што пишуваат трогателни забелешки на фејсбук и ги споделуваат за да го забележиме нивниот таканаречен таленат. 10. Школово. жими се !
1.кавги 2.себични луѓе 3.шмизли 4.озборувања 5.лигавење 6.фејсбук 7.лажни другарки 8.здравствени проблеми 9.математика 10.искористувачи
1 Озборување 2 Фејсбук 3 Несрекни случаи 4 Омраза,лицемерие,несогласување 5 луге кои те бараат само кога им треба нешто 6 Преку глава ми е од сите околу мене , што ме лажат , што не ми веруваат , што ме нервираат. 7 себични луѓе ДОСТА Е И ТОЛКУ
Себични луѓе лигави луѓе тие што се прават многу „Јаки“ Историја искористувачи лицемерни луѓе љубомора тестови луѓе што ужасно ме нервираат школо
:up: Преку глава ми е од: -Дволични луѓе..еднаш со тебе ,а другиот со незнам некоја девојка од Недојдиа -Машки кои се прават јаки ,а неможат еден камен да дигнат -Школово и тестовиве -Досадни песнии -Лажни пријатели -уфилмани мислат дека се во некој филм -Јачење преку фејс ,а кога ке те видат во живо рацете им се тресат доста од мене
1.Од професорот по физика кој секој час зборува дека нашата генерација нема иднина. 2.Од дволични луѓе. 3.Од глупави емисии. 4.Од ладните училници и ходници во школото. 5.Од премногу земање сила на фејзбук,а во живо ти се умилкуваат. 6.Од тестови. 7.Од бесмислени озборувања. 8.Од себични луѓе. 9.Од оние кои мислат дека се некои многу ``јаки`` фаци. 10.Од песни кои имаат текст без врска.