1.Преку глава ми е од озборување 2,Преку глава ми е од мојте родители кога ке почнат да зборуваат што не сум излегувала честоо... 3,Преку глава ми е од тие така наречените другарки само кога ќе имаат корист да те бараат 4,Преку глава ми е од сестра ми што таа растура а јас морам да средувам... 5,Преку глава ми е од помислата дека треба да одам на работа 6,Преку глава ми е што морам да трчам наваму натаму за лична картата веќеее 7,Преку глава ми е комшијата што морам да го слушам секое сабајле од 7 до 19Ч00 пред зграда како чука 8,Преку глава ми е од мајка ми што само ме тера да јадамм како да не знам јас колку треба да јадам. . 9,Преку глава ми е веќе станов со мајсториве цел месец 10.Преку глава ми е и компјутеров досадеен..
1.Искористувачи и дволични луѓе 2.Се јачат на Фејсбук а во живо бегаат како кокошки! 3.Школо. 4.Сите караници во семејството и надвор. 5.Озборувачи 6.Од луѓе што ти го знаат само името а ти смислуваат цела биографија 7.Од зборење без врска 8.Плачење.. 9.Нервирање за едни прости лажни другарки 10.И ОД СВЕЕЕ
1. Истиот тип на слики на фб и инстаграм 2. Загушливиов воздух 3. Лицево кое ми изгледа како да е постојано во пмс 4. Косава која не е ниту права, ниту виткана 5. Мајсторите кои секое сабајле бушат од 7 саат 6. Постојано критикување (од ,,совршените'') 7. Искомплексирани луѓе 8. Чекањето со месеци за нова сезона од сериите 9. Заостанати ставови 10. Салото околу стомакот
1.Од лицемерни луѓе 2.Од стамбениот кредит 3.Од турски и индиски серии 4.Од Ѕвезде гранда 5.Од сообраќајот во Скопјево-секој ден се молам живи и здрави да се однесеме дома 6.Од акни и мрсно лице 7.Од негативни и љубоморни луѓе 8.Од дрскост 9.Прашања од типот:Лелее,што ти е такво лицето? 10.Од комшии што немаат осет дека и други луѓе живеат во зградата. И од слики од фејзбук од кои ми се лоши...кој што јаде,пие,раскашкана јадена,па недојадена храна,од напрчени усти и извадени цицки и гзови на мегдан,од пренацртани веѓи...е,не ги можамм!
1.Станување многу рано 2.од жештина 3.немање време за одмор 4.без парица 5.оговарање 6.од малтретирање на работно место(психички) 7.од чистење по дома и пак ништо на виделина 8.неморалност 9.луѓе кои не одржуваат хигиена 10.неразбрани луѓе
1. Од чувството дека не сум доволно добра. 2. Од она кога некој ми кажува што да правам. 3. Од она кога сакам да направам нешто а некој ме оттргнува од тоа. 4. Од караници и викање. 5. Од овој глуп живот. 6. Од лаги. 7. Од несреќи. 8. Од луѓе кои се мешаат во туѓ живот. 9. Од она да не можеш да живееш онака како што сакаш туку како што мораш. 10. Од горештиниве.
1. од горештиниве 2. од сестра ми што нон стоп ме нервира 3. од мојата срамежливост 4. од мојата добрина 5. од лицемерни луѓе 6. љубомора 7. искористување 8. лаги 9. од компјутеров што ми е ептен спор 10. од мојава коса што ми е ептен густа
1.Од користољубиви пријателства 2. Од коли паркирани на тротоар 3.Од комшијата што секој ден ја пере колата и се е кал наоколу 4.Од не дигање слушалка или не одговарање на вибер ради ,,немање,, време 5.Од сељачани со куп пари 6. од фалби без покритие 7.од луѓе што сакаат да се натпреваруваат со мене во нешто 8.од невоспитани дечишта 9.од курви кои мислат дека незнаеме со што се бават 10.од простаклук покриен со пари
1.Од мојте дома 2.Од лицемерни другарки 3.Од искористување 4.Од лаги 5.Од кавги 6.Од салото околу стомакот 7.Од ограничувања 8.Од финансиските проблеми дома 9.Од солење памет 10. ОД СЕ !!
1.Od falbi,falbi i samo falbi 2.Od ugovaranje 3.Nekoi se praat kojznae sto a koga ke gi vides cavki iskubani se 4.Od ljubomora 5.Koga se udvaraat a znaat deka sum mazena 6.Od licimerstvo 7.Od Feni 8.Od nekoja sto nonstop mi brci nad glava sto da pravam,ama za stap pa ne ja slusam 9.Od mojata dobrina 10.Od luge sto znaat mn da gi navredat i dolnosat drugite a beter se od niv
Љубоморни Наметливи Луѓе без осет Лицемерие Лигавење Лажговци Луѓе што потценуваат Покондурени тикви Искомплексирани Од политикава во државава
1 Od hemijava (iako toa studiram ) 2 Od glupi seminarski,kolokviumi,predmeti 3 Od profesori koi se psihopatski nastroeni 4 Od nekulturni lugje 5 Od sestra mi 6 Od studov 7 Od "ligavenje" 8 Od rano stanuvanje 9 Od ljubopitni luge Suma sumarum :Totalno se mi e veke "preku glalva..
Лажење Идење на свекрвами кај нас секој ден Чистење Готвење Миење садови Перење алишта Алишта оставени во соблекувална од страна на муштерии Од лицемерни луѓе Од радознали луѓе Од фалење
1, Манијаци што ти свиркаат или довикуваат од мотор кола 2. Професорки што мислат дека се Богови 3. Дволични лица 4.Радознали лица 5.Девојки што не се средуваат 6. Мажи(најчесто Албанци) што зјапаат ко да не виделе женско. 7. Лесни девојки 8.Комшии што гледаат кога се враќаш,со кого, што јадеш што пиеш и раскажуваат на сите. 9.Seen, Или Opened на снап. 10.Целулитот
Од политика Од лажливи луѓе Од фалбаџии Од луѓе што ми кажуваат што е најдобро за мене Од нељубезни луѓе Од протезиве Од постојано жалење Од бенкиве што постојано ги пазам Од мобилниов што морам да го 'молам' за да почне да се полни Од кружниве токови на секој чекор
1. сообраќајов скопски 2. вмро 3. дпмне 4. сдсм 5. шлајмов од македонски телевизии/медиуми 6. газдиве и нивните "човечки ресурси" 7. тотално неписмена и арогантна администрација 8. педери у душа (буљаши) 9. невини курви 10. цариници/инспектори