Преку глава ми е од: 1.Родителите 2.Машки без храброст (тие и не се машки ). 3.Луѓе кои се мешаат во секоја манџа, седи си и гледај си го својот живот. 4.Другарки/Другари кои секогаш ме одбиваат кога и да им речам да излеземе. 5.Негативни луѓе, значи имам и такви во мојов живот што секогаш се негативни. 6.Немање пари. 7.Луѓе кои ти го знаат само името и готово, сега знаеш и се за мене и мојот живот (невистини секако, нешто што тие ќе си го измислат ). 8.Од луѓе кои мислат дека можат да ме спречат да направам нешто што навистина го сакам. 9.Од курви кои мислат дека ние мислиме дека се светици. 10.Девојчиња кои мислат дека можат да го лажат дечкото со уште 10 други, а тоа да не се разбере.
1.Тие што секогаш викат идам идам и на крај не идам, 2.Родителите, 3.Машки ѓубриња(што не знаат да се однесуваат со женско), 4.Кога дома нема благо/солено/грицка, 5.Кога ме лажат, 6.,,Вистински другарки,, 7.Немам доволно пари,а ми се јади, 8.Ценење по изглед,а не по карактер, 9.Луѓе кои ,,знаат се,,а всушност ништо не знаат, 10. Не ми текнува..,а заборавањето мое...
Преку глава ми е од: 1. Паметњаковичи, они све знаат, они се у све најдобри. Ние другите сме обични смртници 2. Неблагодарници, и светот да им го дадеш, ќе речат: МАЛКУ Е! 3. Луѓе што знаат само да осудуваат и озборуваат, без да те знаат ниту познаваат! 4. Празни мубаети, глупи и без врска 5. Глупи прашања (непристојни и дрски) 6. Имитатори (никој не копирам, нејќам ни да ме копираат) 7. Владини тв-канали (читај:Сител, Канал 5) 8. Ископлексирани и нафурани ликови 9. Одмазници 10. ПСИХОПАТИ!
.. Луѓе што се прават пажетни . Здосадено миее веќе од нив А и да Здосадено мие од професорите што се прават дека знаат се
Здосадено мие да имам доверба во секој , здосадено ми е од се животот губи значење . Доволно мие што го имам него
Фб,политика,дволични луѓе,војни,тепачки,палави деца,лазговци,луѓе без свое ја,тврдоглави,тв канали и глупи прашања
1.Преку глава ми е од проблеми... 2.Преку глава ми е од лицемерни луѓе 3.Преку глава ми е од мојата љубоморна врска...!! 4.Преку глава ми е од учење 5.Преку глава ми е од плачење и трескање глава!! 6.Преку глава ми е од сите болести по овој свет.. 7.Преку глава ми е од луѓе кои се замислуваат дека ако имаат пари можат се! 8.Преку глава ми е од моите синуси! 9.Преку глава ми е од излегување.. 10 Преку глава ми е од се!
1 nekoj da ti pravi usluga pa da ti ja izvadi od nos-tetka mi 2 drugarka so cmizdri deka ima problem deka zivotot i se raspaga problemot e ne znae so koj od 5te decki so koi se dopisuva da iskoci 3 od kolegive na faks i rabota 4 od neseriozni maski koi samo gledaat da imaat seks i tolku 5 nz u globala od sve mi e dojdeno preku glava sto veke ne me ni dopira tolku samo mackata ne mi e dojdena preku glava
Будали Лоши мисли Учење Лошо време Чекање на подобри денови Дволични ѓаволи Лажни пријатели Болки во главата Манипулирање и лажење Дигнати богаташи
Луѓе кои шират негативна енергија Луѓе кои на околината ѝ го наметнуваат својот став и мислење Предрасуди Следење модни трендови Работење за газда Живеење во град Радознали комшии Врзување патики Броење до 10 Одење во продавница
1. Преку глава ми е од луѓе кои мислат дека секој пост, мислење или постапка се однесува на нив. Т.е луѓе кои мислат дека универзумов се врти околу нив. 2. Преку глава ми е од сељачишта без основна култура. 3. Преку глава ми е од луѓе кои постојано ме копираат. 4. Преку глава ми е од социјални мрежи. 5. Преку глава ми е од луѓе кои брцаат нос во туѓи животи. 6. Преку глава ми е од ладно време. 7. Преку глава ми е од луѓе кои не знаат буквално што зборуваат. Тоа што го зборат нема логика и цел, а се трудат да се прават паметни. 8. Преку глава ми е од станување рано. 9. Преку глава ми е да немам дома ништо благо. 10. Преку глава ми е од луѓе кои се обидуваат да ги преминат моите граници.
1.Политика 2.Политика 3.Политика 4.Политика 5.Политика 6.Политика 7.Политика 8.Политика 9.Политика 10.Политика
Преку глава ми е од игра на броење која наметнува континуирано чекање нешто да се промени. Времето кое значи искуство и знаење го губиме во талкање низ партиско-политичките лавиринти на државата наместо нешто да направиме за себе. Секојдневие исполнето со лаги, интриги, лицемерство, непрофесионалност, некултура кои се продуцираат од врвот на државата , па до ниските слоеви.
Дотични,дволични,умислени,љубоморни другарки,завидливи луѓе,од луѓе без култура,од кавги,од загадениов воздух,од нервози и од болести
1.Родителите 2.Луѓе со ограничен мозок 3.Дволични луѓе 4. Тие што се прават нешто што не се 5.Нервоза 6. Тие што се мешат во туѓи животи 7. Да им помагам на сите, и никој не цени ништо 8. Од проблемот што не ме напушта 9. Чистење низ дома 10. И комшиите секако
1. Политика 2. Луѓе со сфаќања како да живеат пред 5 века 3. Неквалитетно образован кадар кој има его до небото 4. Луѓенца кои повеќе живеат во виртуелен свет отколку во реален 5. Мажи кои се се освен мажи 6. Искомплексирани особи кои единствено знаат да плукаат по други
- мрзливи луѓе - технологија - луѓе кои не живеат за себе туку за другите - копирање - давање лажна љубов - луѓе кои живеат за лајкови - невоспитани - луѓе кои постојано се жалат - глупави и прости луѓе (со кои си мислам дека зборувам на ѕид) - уништување на природата