15 дена 15кг

Дискусија во 'Диети' започната од valentines, 30 март 2013.

1. valentines

valentines Активен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    2
    Здраво девојки. Се надевам дека нема да ме критикувате или нешто друго. Сакам да ви предложам нешто бидејќи јас ќе го практикувам ова 15 а и можеби и повеќе дена. Цел ми е да ослабнам 10 кг за 15 дена а со оваа диета ми гарантираа дека ќе го постигнам тоа. Тешка е но јас мислам дека се ослабнува нема секој ден различно мени, се е тоа па тоа..Епа вака за доручек има пола канче кисело млеко со 5 лажички овесни снегулки и една шолја чај, за ручек има едно канче кисело млеко со двопек и еден портокал, и за вечера 2 варени јајца со 1двопек..јас почнувам па кој сака со мене нека повели :))

2. Kristina.R

Kristina.R Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    65
    не е тоа штетно?Сепак овошје,зеленчук му треба на организмот

3. Catalea

Catalea Активен член

Се зачлени на:
    26 март 2013
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    6
    Невозможно е за 15 дена да се ослабат 15 кг.И ке јадеш само кислео млеко и јајца? :^) И тоа секој ден ке го јадеш? А и премногу е канче ипол дневно.

4. valentines

valentines Активен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    2
    Јас ќе пробам па ќе ви кажамм :)

5. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Каква диета е оваа ,живи Бога?Па овде нема никаква разноврсност во исхраната ,едостигаат многу витамини и минерали!

6. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Да се симнат 10 или 15 кила, за 15 дена-невозможно е.
    Јас мислам дека не е толку многу тешка диетава. Малку ме потсетува на онаа на Жан Митрев.
    Фактички ова е протеинска диета. Ама јас не би се осудила повторно да држам ваков вид на диета. Џабе само ќе се охрабрувам дека сум ослабнала, кога за неколку дена ќе ги вратам. И само за џабе ќе се исфрустрирам. И во таа диета, имаше дневно по едно канче кисело млеко. Само што јас го заменив со јогурт. :)

7. Inhume

Inhume Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    365
    Допаѓања:
    253
    Јас вака правам на сабајле јадам една кришка црн леб потпечен на тостер и една чаша јогурт, за ручек јадам овошна салата, а навечер зеленчук , ако имам криза за грицкање си земам сончоглед, семки или печени бадеми, лешници за да се заситам и пијам многу вода и зелен чај, вежбам 2-3 пати во неделата и немам проблем со килограмите повеќе. :)

8. valerija22

valerija22 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    11
    Te molam kazi dali ja drzese djetava i kolku oslabna i dali moze da se pie kafe vo sekoe vreme ili cajot da se zameni so kafe.
    Te molam odgovori itno mi e za 10 den.sum na SVADBA A MORAM DA SIMNAN NAJMALCE 10 KGE.
    pozdrav.

9. babymama

babymama Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    228
    со оваа можеш да ослабнеш 10 кг, ако сакаш на денот на свадбата во болница да завршиш. Ова не е диета, ова е изгладнување.

На B-O-N-I му/ѝ се допаѓа ова.