Ај кај нас барем за мување прашуваат, Спојлер во Србија се толку напредни што прашаењево би било: 17 години а уште не сум скината?! Таму притисок им се ствара ако на 17 е девица, абе се запрепастив.Така раскажуваше едно девојче на кое му се потсмевале затоа што било девица! Боже мој.
Па како ами, се трошат калории и со мување. А и се размрдуваат таму мускулите низ усната шуплина. Ајмо сите на кардио-мување.
Ова ти е нешто за што треба најмалце да се замараш. Ни брука ни срамота. Си одлучила изгледа да чекаш некој што вистински ќе те сака и почитува, а тоа не си го пронашла во досегашните понуди од другите. Млада си , уживај во животот се ќе си дојде.
Ќе се смееш за некое време кога ќе ти текне дека специјално си се зачленила на форумов за да ја направиш темава и да ни го поставиш прашањево
Све недопирливи... А што ако девојчево се преценува? Многу идеализирате, многу се замарате со кој што ќе рече и кој како ќе ве доживува. Ви се плаче да изигравате кучки, а потајно плачете и сите ви се криви. Што е мувањето? Бакнеж со некого? Што е страшно во бакнеж со некого што ти се допаѓа, вероватно нема одма гаќите да ги слече, па види богати, неможе секој да ја има. Де за почеток, уживајте во животот. Тоа не значи да се муваш со кој ќе стигнеш. Дали си допирлива или не, со колку си се ебела и со колку си се бакнала е апсолутно нерелевантно во времето во кое живееме. Во некои други времиња било срамота. Денес не е.
Е добро де, што има тука да се секираш? Не си била смувана, нема тука ништо чудно, за се има време, јас се имам веќе изјаснето веќе за тоа мување, мене тоа ми е чиста детска глупост, или одам со дечкото или ништо.
Shtom ne ti se svigja toa shto ti e na raspolaganje, ne se muvaj. Nema belki radi reda da se lapash so nekoj koj ne te privlekuva. Shto da ti kazheme drugo.
Се збори дека една не била скомарцана на 19 години па се отепала. За смувана не знам многу муабети, би требало само со апчиња за смирување да помине и дневно по 200 гр чоколадо, дека нели ко замена за секс ја користеле, ама тоа повеќе кај скомарцување, кај мување не е толку опасно, па може и со лижавче, евентуално сладолед, или како што викаше една другарка порано у трето одд можда, лапање се учело и вежбало со чаша со ракија и внатре бонбона, ем да те изгори ем убо да ти биде. А и не заборавај да зборуваш валкано и да се допираш по телото. Така што џапај ракијата од татко ти и фрли се на самомување. Тоа за самосмувување, а за самоскомарцување, кога ќе наполниш 19, и ако уште си сингл, никој да не ти се погоди, ќе ти кажеме други финти и методи.