vie samo dupcete se so site pa moze i na bafalo ke dojde muvacot Tuku devojce se zamaras prviot baknez jas go probav na skoro 18 nisto strasno i jas imav ponudi ama si drzev nekako do svoeto.... Uzivaj toa so e tvoe samo ke si dojde
Ами ништo шoм дo 17 не си се смувaлa нaтaкaј пa ич. Се гледaме зa десет гoдини вo темaтa 30 и сингл. Спојлер Не се зaмaрaј зa глупoсти. И не гo рoмaнтизирaј тoлку мувaњетo.
Јас сум 19 и се немам смувано, 1 врска имав 7 месеци долга и заврши пред 1 недела и ко шо ми изгледа друга женска тешко.. пошо не излегувам
Си остарела... требало на 10-11 да се смуваш ништо сега. Шала на страна не знам зошто брзаш, никаде не пишува кога мора да се муваш. Кога ќе си фатиш дечко тогаш, не со кого било.
Епа чим така тогаш шо чекаш? Шо не си ја пробаш срејчата со @marija123c ? м? Само припази на една веома шкакљива ствар, много прибира девојчето!
Има време, кога ќе мислиш дека треба - ќе се смуваш. Најдобро е да бидиш опуштена и да не размислуваш: „Што ако не сум доволно добра?“ „Што ако не знам?“ Немој. Колку повеќе размислуваш полошо е, верувај ми. Исчисти го мозокот целосно. Твоето мислење не го сфатив, се немаш смувано, а беше во врска?
Sekoj svoeto si go kaza a od Mareto ni M. Srckava izgleda zema da se muva cim ja nemat. Se otepavme od "soveti davanje"
Затуцана? Има девојчиња што помали од тебе сметаат дека ако се муваат и имаат секс мислат дека се многу напредни се додека еден ден не им дојде паметот да се сетат што си направиле самите на себе така да девојче ќе ти дојде и тебе редот уживај си во младоста и занимавај се со други работи што ти се интереси и не гледај другите што прават батали тоа. Јас мислам дека секоја девојка треба да мисли дека таа е специјална зошто ние се даваме, а мажите ... ај да не викам
Другарка моја на 15 дете роди. А ти со 17 години сеуште се немаш смувано. Срамота ццц Ај реков да одговорам. Ама како што кажа кукла ни ''М'' од тебе
Штом не ти одговарале супер што не си се смувала, не е само да се слапаш па да се срамиш од себе. Искачај повеќе, прави ствари што те прават среќна и не се замарај. Реално денешно време некој ќе те погледне накриво колку и да викаме дека сосема е океј на 17 да се немаш смувано, ама сепак знам како стојат работите дека приближно твоја возраст сум. Не би требало да ти е гајле што некој ќе рече за твојот љубовен живот, подобро да се немаш од колку на 14г со 20 души.
Zaostanata DAAA. Eve eden sovet koj go praktikuvase drugarka mi na 18 godini (isto nemase se smuvano). Prifati da se smuva so prviot so i ponudi i taka eden po eden fati seriozna vrska.
Не, не, вooпштo не е зaoстaнaтo девoјчетo, грешкa си, не е срaмoтa штo дo сегa гo немaлa првиoт бaкнеж сo oвa дoкaжувa декa си се цени и несaкa дa му ги лиже лигите нa билo кoј штo ќе и пријде, пaметнa девoјкa е, не е кaкo другaркa ти oд кoл нa кoл дa oди