Филмот е прекрасен, има смешни моменти, но и некои кои ме тераат на солзи. А тоа јас што сум си чувствителна си е бамбашка Улогите се прекрасни, Зек Ефрон и Метју Пери си го направија своето.
Сум го гледала 5-6 пати, а за чудо сметам дека е жива глупост. Со тапија. Баш чудно. Очекував од Метју Пери во нешто посериозно да глуми, но...
Зек ми е многу импатичен не само во овај филм туку и во други филмови иако не е баш најдобар глумец, а филмов е добар
Голем дел од настаниве во филмов се веќе видени и прикажани во други филмови... Тука се сите вообичаени тин ликови - Добар е за опуштање
филмов конечно го најдов вчера и го гледав убав е но не е ништо посебно онака малку фантазија малце реалност но најубавотот ми беше што имаше среќен крај
Филмов е топ!Одамна го гледав и се сеќавам дека плачев во еден дел-нешто што мене не ми се случува...Многу интересно филмче
Ахх, колку се заљубив во филмов. Го имам повеќе пати гледано и ми нема здосадено.. До глумецот е сигурно Интересно режисиран, малце забегува од реалноста ама ако, still so good
Пред околу две години го гледав и многу ми беше интересен.Зек Ефрон ми е и многу убав и многу смешен овде (за разлика од оној сељачкиот High School Musical).А ќерка му е Џорџина од Госип Грл,овде ја видов за прв пат и многу ми беше убава.
За филмов имав лошо мислење пред да го гледам. Не дека знаев за што се работи ама од едноставна причина што хајгскул мјузикал ми е дебилна работа, па мислев дека и ова е такво нешто, а и Зек Ефрон не го поднесував многу како глумец. Ама кога го изгледав навистина се воодушевив од Зек кој ми стана мил и дефинитивно од приказната. Тука е и Чендлер од пријатели