Што ти е целта? Да бркаш женски? Да се промовираш? Зошто ова само на таа работа асоцира. Не можеш да си фатиш женска?
Ау бре добро јас сум 5 години сингл и не трауматизирам! Па и сингл живот има убавина, што ви е не ми е јасно. Како да сте престареле, бог да чува! Како да во денешницава ако немаш партнер немаш ништо. Првенство сакајте и ценете се себе, после ќе знаете и да сакате и цените некој друг уште повеќе.
И ја гледам ,,иднината'' на темава. Туку, нема ништо чудно во тоа да си сингл на 20 според мене. Не знам зошто треба да се броиме и дискутираме.
E aman vekje od edna ista licnost so povekje nikoj. A nekoj da bese na dolznost da gi zaklucuva vakvite temi? A? Rein ako nemojt da prestignit, neka stavat drug nekoj na takva dolznost.
Наредна тема нека се отвори со наслов „15 и сингл“, може и тоа веќе е необичнa појава што заслужува тема. Сешто по форумов...
Абе ќе треба една * Lonely hearts club* тема, и сите осамени души без оглед на возраст,последици и комплекси, нека се тешат меѓусебно.
Прво беше таа што се немаше мувано на 17, сеа ти сингл на 20. Ете таман сте ја мислам. Не, многу е 15. Касно е веќе за све тогаш. Дај барем од 12 години да се осигураат сите дека не е срамота што се сингл.
И што ако сте сингл на 20?На најубавите години ќе плачете по девојки/дечковци или ќе се пребројувате по форуми?Нема ништо срамно да сте сингл,срам треба да им е на оние со пола град бивши што им се на 20год.