Day 1 - A song you loved as a child Lion King OST - I just can't wait to be king Day 2 - A song that reminds you of a happy memory My Chemical Romance - I'm not okay (I promise)
Прифаќам предизвикот. Се приклучувам и јас. Day 1 : a song you loved as a child Јас како мала бев фан на групава. Day 2: a song that reminds you of a happy memory
@Billy Idol фала што ме означи,јас малку закаснив ама ќе надокнадам Day 1 - A song you loved as a child Eooo Eooo-Anja Veterova Day 2 - A song that reminds you of a happy memory All Too Well(10 minute Version)-Taylor Swift Day 3-A song that makes you want to dance High Hopes-Panic!At The Disco
Day 4 A song from a genre you don't usually listen to Спојлер @Евроазија бе, и ја сакав чоек да ја постирам истава, не е можно. Не дека ја мразам или рок нејќам ич ама сепак помалку слушам тоа. Песнава малце ме иритираше посебно коа преку 20 пати ја пуштаа у комшии на најјако. Иначе јака си е, нема шо тука. Ај, да не се повторуваме, тогаш нека биде оваа, ваков тип на рок/метал не преферирам ама дечкиве топ беа.