Day 24 - A song from your favorite album The Sisters of Mercy - Dominion / Mother Russia Day 25 - A song you associate with a specific person Christina Aguilera - Hurt Day 26 - A song you can play on an instrument / Day 27 - A song that you makes you feel empowered The Batman Soundtrack - Vengeance Theme
Day 26 - A song you can play on an instrument Metallica - Nothing Else Matters Day 27 - A song that you makes you feel empowered Bon Jovi - Livin' On A Prayer
Јас задоцнив овој пат ама сакам да учествувам, сега веќе е при крај и нема смисла за овој предизвик да почнувам, но се надевам кога ќе завршите ќе има следен.
Никогаш не е доцна. Испукај ги сите денови што ги пропушти денес, и ќе не стигнеш. А за нов предизвик, ако сте расположени и имате идеи за предлози, бујрум.
Супер се. Мене и двата ми се добри, нека кажат и другите што мислат. Само да не се повторуваме, да има разновидност.
Ме бендисува првиот предизвик Day 29 - A song that you think everyone should listen to Beethoven - 7th Symphony, 2nd movement
Day 30: Your favourite song of all time Pink Floyd - Wish You Were Here И тоа е тоа. Енд. Фала ви за учеството Кога почнуваме со новиот?