Day 5: A song that always makes you dance ABBA - Dancing Queen Day 6: A song from your childhood O-Zone - Dragostea Din Tei --- Молба до модераторот, дали ќе можи да ги става предизвиците во моментот на првата страна за да не листаме насекое назад? Исто така, гледам во предизвиков има два дена со песна со бројка во името, така да мислам можиме едниот да го смениме со нешто што го нема, мислам не мора одма туку ко ќе дојди време.
Како се праи тоа? Не знам дали е можно ова. Јебига. И ја тоа го приметив. Може да биде пример: песна со долг наслов?
Да, модератор може да го редактира првото мислење во темава со тековниот предизвик секој пат, многу поудобно отколку да листаме страници наназад насекое. Што е до мене да.
Day 6: A song from your childhood Lion King OST - I just can't wait to be king Day 7: A song for working out Pantera - Mouth for war
Day 7: A song for working out Justin Timberlake - Can't Stop The Feeling! Оваа ми е go to во последно за вежбање и чувствување добро воопшто
Day 3: A song you listen to while walking Imagine dragons- Demons Day 4 A song perfect for rains Enigma - Sadness Day 5: A song that always makes you dance Seeed- Music monks Day 6 A song from your childhood Kaoma - Lambada
Day 7: A song for working out Modern talking - No face, no name, no number Ова повеќе кога чистам отколку вежбам .
Day 7: A song for working out Godsmack - Love - Hate - Sex - Pain Спојлер Пола песни ми се од Godsmack, пола од Disturbed.