Day 14 A song from a genre you never listen to ĐOGANI - Tata, treba da častiš (Турбофолк секако) Спојлер И стварно никад не ги пуштам сама.
Day 15: A song in a language you don't speak Niko's Band - Georgian Disco | Kartuli Disco Спојлер Без разлика што ни збор не знам грузиски, толку е catchy
Day 15: A song in a language you don't speak Mor Ve Ötesi - Cambaz Спојлер Вајда "јок" не се важи како зборување?
Day 15 A song in a language you don't speak Zorr Alex & Cyrillic - Non Son Di Qui Спојлер Има ли јазик што поубаво звучи од италијанскиот? Спојлер Се важи бе. Добра сум, знам повеќе од само јок, неколку зборчиња и кратки искази, машала. Çok güzel. И нивниов јазик е толку убав и певлив.
Day 14: A song from a genre you never listen to Rasta x Voyage - Aman Day 15: A song in a language you don't speak Kontra K - Diese Eine Melodie
Day 16 A song you didn't like but its grown on you Toni Zen - Mi Casa Es Su Casa Спојлер Ниту јас не знам како и зашо почнав вакви селодромски песнички да слушам у последно време. А ич не ги сакав. Добро, периодично е, не е секој ден. Спојлер No hate кон аеродромци и оние од Ново Лисиче будало.