Спојлер Можи да почнам од 19ти ден? Да не спамам, а и да не губам 5 сати да барам песни за сите. Ме мотивиравте вчера во СДК. Ако не можи, избркајте ме, ќе се вратам кога ќе почните нов. Day 19 A song by a local artist Čokanče - Buništar
Day 19: A song by a local artist Foolish Green - Sun is Gone Спојлер @Ugly Duckling , можеш да ги поставиш и подоцна, кога сакаш и имаш време. А, ако немаш, можеш од сега да го продолжиш, па да си во тек. Вчера разговаравме во СДК за нов предизвик ако сте заинтересирани да продолжиме... Еве еден направен со Chatgpt, со цел да нема повторувања. Што мислите? Го бидува? Спојлер: Текст 1. A song from your favorite childhood movie 2. A song that reminds you of a cherished memory with a friend 3. A song that expresses your thoughts and feelings about love 4. A lyrical masterpiece that paints vivid imagery 5. A song that makes you feel passionate 6. A song that you loved as a child and still adore today 7. A song that makes you feel nostalgic about your past 8. A vocal performance that leaves you in awe of its beauty 9. A song that you want to dance to with someone special 10.A song that reminds you of a romantic moment 11. A song that inspires you to dream and imagine 12. A song that brings you comfort during tough times 13. A powerful tribute to an artist who has left a lasting legacy 14. A song that represents a special bond you have with someone 15. A song that makes you dance and let loose 16. A song that reminds you of the joy of being young 17. A song that reminds you of your first crush 18. A song that expresses gratitude for the people in your life 19. A song about healing after heartbreak 20. A song that reminds you to stay true to yourself 21. A song that you and your friends love to sing along to 22. A song that uplifts your spirits and makes you smile 23. A song that reminds you to live in the present moment 24. A song that describes the feeling of missing someone 25. A song that you've always wanted to share with someone special 26. A song that brings you peace and tranquility 27. A song from an album you can listen to on repeat 28. A song that captures the bond between siblings or close family members 29. A song that embodies the feeling of freedom and liberation 30. A song that sums up your love for musi Може и да го измениме ако имате предлози.
Love it. Ако може да почнам. Day 1: A song from your favorite childhood movie Emma Roberts - Island in the Sun (Aquamarine 2006)
Откако научив линкови да ставам значи бришка правам. Нека го тргне горе мислењето кој ја има моќта , да не се буниме. Day 19: A song by a local artist Нокаут & Игор Џамбазов - Во бестрага
Јас ви слетав како падобранец среде предизвик од нигде никаде хаха Да не требаше да почекам нов предизвик следен месец па да се придружам? Ама веќе ко почнав со предизвиков да не бидам офтопик Day 19: A song by a local artist Conquering lion - fire
Day 19: A song by a local artist Се мислев каква песна да споделам, иако имаме премногу, преубави наши песни. Решив да одам со нешто што не е толку познато и распространето. Ама е песна која што ја допира душата на некој друг начин.
@Billy Idol аа Били браво за тебе и џпт, сте се потрудиле . Сериозно интересен предизвикот, ќе има појќе мислачки во овој .
Дело е на ЏПТ, скроз. Ја само му дадов инфо да не се повторува. @Mia-Wallace , добредојдени сте сите. Може да ги испукате минате денови ако сакате, ако не само продолжете од денот кој го следиме.
Интересно. Браво за вас. Сте се потрудиле. Убаво вика @emiliana поише мозгање ќе има тука ама ако, тоа се бара. ChatGPT праи вака темплејт или ти го напраи? Спојлер Овој ја го смислив, без нешо размислување многу, лупнав што ми иде, темплејтов го искористив, само внесов што требаше и боите му ги сменив и ајт. Твојов е бољи, да идеме со тој, овој за некои наредни може ќе послужи.
Јас го направив темплејтот во Canva, една минута работа. Се гледа дека не сум нешто многу по визуелните работи. GPT уште не знае текст на слика како да залепи, а камоли да не уништи. Можеме да ги комбинираме. Пр, да предложиме кои ни се допаѓаат, а кои не, и да направиме еден микс.
Не мора, добро си е вака посебно. И стварно океј се твоиве предлози, нека биде следен тој. Прво едниот, после другиот. И другиве мислам ќе се сложат. Знам дека текстуално само се изразува, затоа се зачудив па викам да не се опаметил во меѓувреме. Ќе не уништи, ќе не сотре. Неговото време допрва доаѓа..
И ја мислам ок се предлозите, ете прво со тој од Били ЏПТ, а после може на Рајти тој да го тераме, секако ако се согласуваат сите.