Day 20: A song for / about road trip Морал - Кога патувам Day 21: A song from a girl band Sugarbabes - Too Lost in You Day 22: A song with a long title Clint Mansell - Death is the Road to Awe
Day 20: A song for / about road trip Морал - Кога патувам Day 21: A song from a girl band Sugarbabes - Too Lost in You Day 22: A song with a long title Clint Mansell - Death is the Road to Awe
Day 22: A song with a long title The Police - When The World Is Running Down, You Make The Best Of What's Still Around
Day 21 A song from a girl band Destiny's Child - Independent Women, Pt. 1 Day 22 A song with a long title Panic! At The Disco - Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off
Day 23 A song you wish was a never made TIJANA eM- ŽENA OD SULTANA Фуј Спојлер Дефинитивно овие турбофолк срања веќе неам нерви ни 5 минути да ги слушам.. Спојлер Ау @Scott Weiland шо и фали на песната бе?
Превише пуштана, overrated и генерален консензус на интернет е дека е ужасна песна и се согласувам. Ако посурфаш има тон memes.
Day 23 : A song you wish was never made Miley Cyrus - Flowers Спојлер Не можам да ја сварам песнава колку е overrated, глупа и премногу пуштана. Плус, скроз паралела на таа од Бруно Марс. Инаку @Scott Weiland ги обожавам Imagine Dragons ама се согласувам дека таа песна им е многу мех.
Јас сосема го баталив предизвиков Ако правите уште некој ве молам означете ме,ќе се потрудам да го апдејтнувам редовно
Day 23 A song you wish was never made Ariana Grande - Side to side И општо сите од Ариана. Колку шо можи да ме расположи музиката, толку можи и да ме изнервира, а ваков глас ме нервира. Извинете.
Day 23 : A song you wish was never made Shawn Mendes, Camila Cabello - Señorita Значи песната ми е толку глупа и досадна, што не можам едноставно да ја поднесам.
Day 23 : A song you wish was never made Desingerica - Cokolada Не само песнава, туку и ликов не требаше да постои во музичката сцена.
@Scott Weiland значи молим те немој, ќе се скараме сега за Радиоактив Day 23 A song you wish was never made Tijana Dapcevic - Sve je isto samo njega nema Не ја можам песнава.