27. A song from an album you can listen to on repeat Arctic Monkeys - Arabella 28. A song that captures the bond between siblings or close family members Ana Bekuta - Stariot Dzumbuslija
28. A songthat captures the bond between siblings or close family members Deep Purple - Child In Time
Day 27 A song from an album you can listen to on repeat The Weeknd - Take My Breath Day 28 A song that captures the bond between siblings or close family members P!NK - Family Portret
Day 26: A song that brings you peace and tranquility Vlado Janevski - Sto I da e ke pomine Day 27: A song from an album you can listen to on repeat G-Eazy - I mean it Day 28: A song that captures the bond between siblings or close family members Kodaline - Brother
Day 28 : A song that captures the bond between siblings or close family members Fleetwod Mac - Family Man
Ауу вчера погрешно сум го разбрал. Тотална утка. Ама тоа е кога од кафана ставаш песни. Да се поправам: Dire Straits - Brothers in Arms
Ти од кај мене го имаш копирано, и пак утнато. Ама јас... цела поента сум ја утнал. Што сум прочитал и што сум мислел да ми је знати. Стариот џумбушлија.
Ја па затоа се чудев што е ова, ептен чудно, па и Ана Бекута ти да ја стаиш. Ете што била работата значи. @~Maca~ дур укапирав кој е твојот кикс.. Полека со пиењето дечки.
Знае да ме погоди и мене некоја народна, посебно после некоја чашка и убава атмосфера. Таа ја пуштаат моите обично... И мене ми се прочитало песна што се пушта во фамилијата, а не песна за фамилија. Јас и за тоа брзав. Си ветив нема да пропуштам ден... Ама помина 12, па морав за 2 дена. Мора да се испочитува предизвикот. Него, ќе правиме нов? Има интерес да се продолжи? На овој му се ближи крајот. @Scott Weiland @eliesaab , @Reinaa , @DaisyDoo, @MeowMeow , и останатите да не ве тагнувам сите, и онака до 5 максимум идат нотификации. Предлози, желби, нарачки, што ќе пие кафаната?
Ова има логика. И баш мислев дали можеби така го имаше сфатено, ко песна која фамилијарно ја вртите, коа више текстот си нема везе со фамилијарните односи и врски. Ама пак не си сигурен 100% што сака авторот да каже, па и чим спомна кафана и за кафанска песна се работи одма на друго асоцира тоа. За нов може ако сакате, ете и атер @Ne znam koj нека е, не е фер, изрази желба да се придружи а, да нема.
Јас може малку пауза да правам.. Ќе се придружам пак во некој нареден предизвик, а сега може ли по едно узенце да се напиеме
Day 27: A song from an album you can listen to on repeat Кино - Группа Крови Day 28: A song that captures the bond between siblings or close family members Celine Dion - Because You Loved Me