Day 24: A song that's ideal for a workout Rosalia ft. J Balvin - Con Altura Post Malone ft. 21 Savage - Rockstar
Day 25: A song with a great guitar solo Gary Moore - The Messiah Will Come Again Ако имам некогаш дечко, што знае да свири на гитара ќе го терам оваа да ја научи и да ми ја свири.
Day 25: A song with a great guitar solo The Jimi Hendrix Experience - Voodoo Child Спојлер Ја планирав оваа уште кога го направив предизвикот, ама да не се повторуваме. Gary Moore - Parisienne Walkways
Day 26: A song for torturing terrorists Drowning Pool - Bodies Читав негде баш за таа намена ја користат во Guantanamo Bay.
Day 26 A song for torturing terrorists ACRAZE & IIIegal Music - Marco Polo Спојлер Не дека мене ми е до толку лоша али богами сто пати да ја пуштиш особено на прегласно, ќе те полуди А од балканските срања, кои x100 поише од првава би те скренале Adrijana Acevska - Kesh Zorana Mićanović - Sikter
Добро, дали се реални бе? Немогуче е ова.. Од кај им текнуваат само глупостиве да знам. Дефинитивно човековата глупост нема граници. Ај бар ќе се посмееме ако нишо друго.
А неее, каков срам, оперирани се од тоа они. А сигурно и си викаат дека што подебилно тоа поише пали кај народ. Што и така е. Лудница. Чита ли барем таа, глеа ли каква специјална посвета и приредиле? Поубава честитка од ова кај има? Којзнае и овие у коментари дали се забегани до толку или тролаат. Мада, ми стои дека се забегани.